Το σπίτι του άνοιξε για πρώτη φορά στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» ο Γιάννης Παπαμιχαήλ σε μία σπάνια συνέντευξή του στις δημοσιογράφους Αγάθη και Βαλεντίνη Ράντη.

Ο γιος της Αλίκης και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ μίλησε για τη ζωή του σήμερα, το ημερολόγιο που κυκλοφόρησε με αφορμή τα 20 χρόνια που συμπληρώνονται από το θάνατο της μητέρας του αλλά και για την διαθήκη του πατέρα του από την οποία τον είχε αποκληρώσει.

«Γίνονταν πράγματα και θάματα τότε, δηλαδή ας το αφήσουμε καλύτερα γιατί δεν ξέρουμε αν ήταν και αυτή η διαθήκη. Τον έχω συγχωρέσει τον πατέρα μου, άλλωστε δεν του επιτέθηκα και ποτέ, θα μπορούσα κι εγώ με τον ίδιο τρόπο να πω ... “ποιος μιλάει”, αλλά την έννοια πατέρας τη σεβάστηκα κι έκλεισε εκεί το θέμα για μένα. Προτίμησα να κοιτάω ταβάνι για ένα μήνα, παρά να επιτεθώ στον πατέρα μου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, εξομολογήθηκε πως «μετάνιωσα που πούλησα το εξοχικό της μητέρας μου» ενώ δεν δίστασε να απαντήσει εάν έχει εκμεταλλευτεί το όνομα που του άφησαν οι γονείς του.

«Όταν ένα παιδί ο πατέρας του έχει ένα εργοστάσιο, και “φεύγει” ο πατέρας του και παίρνει το εργοστάσιο, θα το κατηγορήσουμε γιατί εκμεταλλεύεται το εργοστάσιο που του άφησε ο πατέρας του; Δεν είναι το ίδιο πράγμα; Καλώς ή κακώς η μάνα μου είχε το όνομα, μου άφησε το όνομα. Από εκεί και πέρα εκμεταλλεύομαι το όνομα της, όχι σε σημείο που να βγουν και να λένε “να ζει από αυτό”, γιατί με ξέρετε πολύ καλά είμαι ένας άνθρωπος χαμηλού προφίλ...»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ