​Το ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ όταν χτύπησε με το αυτοκίνητό του έναν μοτοσικλετιστή, στο κέντρο της Αθήνας, παραδέχθηκε Έλληνας ηθοποιός, τονίζοντας ότι δεν εγκατέλειψε το θύμα, όπως ειπώθηκε!

«Μετανιώνω χίλιες φορές το λεπτό για αυτή μου την απερισκεψία», είπε, στην εκπομπή «Καλημερούδια», ο Γιώργος Γιαννόπουλος, ο οποίος, τον Ιούνιο που μας πέρασε, εμβόλισε με το αμάξι του 25χρονο μοτοσικλετιστή, στη συμβολή των οδών Ακαδημίας και Ρήγα Φεραίου.

Αναφερόμενος στο περιστατικό, ο ηθοποιός παραδέχθηκε ότι είχε πιει, ωστόσο, τόνισε ότι δεν παράτησε αβοήθητο τον νερό: «έγινε ένα τρακάρισμα. Ήταν μια λάθος στιγμή, εγώ θα έλεγα ευτυχισμένη στιγμή και θα φανεί παράλογο τώρα, γιατί ό,τι γίνεται, γίνεται για να μας πάει πιο μ��ροστά. Όπως είπα σε μια συνέντευξη λίγες μέρες μετά το περιστατικό, ήταν ευτυχία γιατί έμεινε σε ατύχημα και δεν έγινε δυστύχημα. Τίποτα δεν έγινε, ούτε υπάρχει εγκατάλειψη, άλλωστε θα γίνει δικαστήριο σε δυο – τρία χρόνια πότε έχει οριστεί και θα ξεκαθαριστούν τα πράγματα. Η φωτογραφία του δυστυχήματος το αποδεικνύει. Εδώ έγινε, εκεί σταμάτησα. Πώς έγινε εγκατάλειψη. Έσφαλα, το λάθος πληρώνεται. Εν πάση περιπτώσει, είχα πιει και πρέπει να μην οδηγάμε υπό την επήρεια αλκοόλ. Το αν πέρασα κόκκινο εγώ το αμφισβητώ, όλα αυτά μένουν να αποδειχτούν. Το θέμα είναι ότι το παλικάρι δεν έπαθε τίποτα και είμαι ευτυχής για αυτό γιατί είμαι και εγώ μοτοσικλετιστής».

«Όταν τον χτύπησα είδα το Χριστό φαντάρο! Ευτυχώς, φόραγε κράνος το παιδί��� Δεν ξέρω πως θα ήταν η ζωή μου αν είχε φύγει από τη ζωή. Οπότε, όταν είδα το παιδί μετά από τρεις - τέσσερις μέρες τον αγκάλιασα και του είπα “υπάρχει κάτι καρμικό που μας συνδέει, κάτι έγινε το οποίο έμελλε να σωθείς εσύ, να μην πάθω τίποτα εγώ. Όλα αυτά είναι μια μαγεία. Έμεινε στο ατύχημα και δεν έγινε δυστύχημα, άρα είμαι ευτυχής”», κατέληξε ο ίδιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Γιώργος Γιαννόπουλος: Παραβίασε κόκκινο και εγκατέλειψε μοτοσικλετιστή στο κέντρο της Αθήνας

- «Δεν τον εγκατέλειψα», λέει ο ηθοποιός για το τροχαίο - «με κοίταξε κι έφυγε», απαντά το θύμα

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο ηθοποιός για το τροχαίο