Για τον άγνωστο που απειλούσε την ζωή του και την οικογένειά του μιλά ο Σάκης Ρουβάς, αποκαλύπτοντας αν φοβήθηκε, ενώ εκφράζει τις ευχαριστίες του στις Αρχές που κινητοποιήθηκαν άμεσα και αποτελεσματικά!

Όπως έχει γράψει το star.gr, πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως ένας άγνωστος, ηλικίας μόλις 18 ετών, χρησιμοποιούσε τα social media για να στέλνει μηνύματα στον τραγουδιστή, στα οποία, μεταξύ άλλων, έγραφε «οι μέρες για σένα και την οικογένεια σου είναι μετρημένες», «θα πεθάνετε εσύ και τα παιδιά σου» και «έρχεται το τέλος σας». Ο Σάκης απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και οι άνδρες της εξιχνίασαν την υπόθεση.

«Δυστυχώς, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να είναι στο μυαλό κάποιου. Όχι, δεν άφησα να με φοβίσει σε βαθμό που να μου αλλάξει την καθημερινότητά μας. Από την άλλη, όταν μέσα σε όλο αυτό βάζουν και την οικογένειά μου, τα παιδιά μου, δεν είναι κάτι που μπορούσα να το αφήσω έτσι, να το προσπεράσω. Απευθύνθηκα στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, η συμβολή τους ήταν ουσιαστική και τους ευχαριστώ», λέει, στο περιοδικό «People», ο κορυφαίος Έλληνας σταρ.

Τονίζοντας ότι δεν είναι ωραίο να λογοκρίνεσαι και να υφίστασαι bullying στα social media επειδή εκφράζεις τη γνώμη σου, ο Σάκης συμπληρώνει: «αυτό είναι το ζητούμενο στη σημερινή εποχή: να μπορούμε όλοι, ελεύθερα, να εκφράσουμε τη γνώμη μας, γιατί αυτό θα είναι και το χρήσιμο για ��ους υπόλοιπους. Αν όλοι μας μπαίνουμε σε ένα δημόσιο διάλογο, εκφράζοντας την άποψή μας με επιχειρήματα, ο κόσμος φιλτράρει αυτά που ακούει και διαβάζει και φτάνουμε πιο δημοκρατικά σε ένα αποτέλεσμα. Για μένα αυτό είναι το υγιές!».