​Πρωταγωνιστής στην παράσταση που ο Μηνάς Χατζησάββας δεν πρόλαβε ποτέ να παίξει είναι ο σύντροφός του, Κώστας Φαλελάκης, ενώ σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν εμφανίζεται και ο ηθοποιός!

Περίπου δεκαπέντε μέρες μετά το θάνατο του Μηνά Χατζησάββα -που, όπως σας έχουμε ενημερώσει, «έφυγε» σε ηλικία 67 ετών, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», μετά από εγκεφαλικό- κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες για την παράσταση στην οποία θα έπαιζε.

800_9bbb8c0a-2684-42df-b23c-b15cfe71f6af.jpg
(Φωτογραφία της παράστασης στην οποία απεικονίζεται και ο Μηνάς Χατζησάββας)

Ο ηθοποιός επρόκειτο να είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών του «Ταξίδι στο Σταυρό του Νότου», που συνδυάζει την ποίηση του Νίκου Καββαδία και τα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου και θα «ανέβει» τον Ιανουάριο στο θέατρο Badminton, σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη.

Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον Μηνά, ενώ οι υπόλοιποι συντελεστές της παράστασης, μεταξύ των οποίων και ο σύντροφός του, Κώστας Φαλελάκης, μπήκαν με βαριά καρδιά στο στούντιο για την φωτογράφηση, αλλά και στις πρόβες, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα «Real News».

591_.jpg
(Ο Κώστας Φαλελάκης με κάποιους από τους πρωταγωνιστές)

Στις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και δημοσιεύει η εφημερίδα, βλέπουμε τον Μηνά Χατζησάββα, αλλά και τον Κώστα Φαλελάκη, με το πρόσωπο «σκαμμένο» από τον πόνο, να ποζάρει με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές, όπως οι Στέλιος Μάινας, Σταύρος Ζαλμάς, Ρίτα Αντωνοπούλου, Νίκος Αρβανίτης, Ελισάβετ Μουτάφη και Θάνος Μικρούτσικος.