​Όσο πάει και σοβαρεύει ο δεσμός της Τζένης Θεωνά και του Δήμου Αναστασιάδη.

Το ζευγάρι που έκλεισε ένα χρόνο σχέσης μαζί, φαίνεται πως σκέφτεται πολύ σοβαρά το κοινό του μέλλον, καθώς ο ένας γνώρισε τους γονείς του άλλου.

θ2.jpg
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Real Life», την αρχή έκανε ο τραγουδιστής, ο οποίος γνώρισε την μητέρα του (που ζει μόνιμα στην Κατ��ρίνη), στην σύντροφό του.

θ3.jpg
Σε μια από τις συχνές της επισκέψεις στην Αθήνα, η μητέρα του Δήμου Αναστασιάδη συνάντησε για πρώτη φορά την γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά, με την Τζένη Θεωνά να αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις.

θ4.jpg
Πρόσφατα πάντως σύμφωνα με φίλους του ζευγαριού, και η ηθοποιός γνώρισε στους γονείς της τον Δήμο Αναστασιάδη, με το κλίμα να είναι εξίσου θερμό.

θ5.jpg
Να σημειώσουμε τέλος, πως μέσα στον Δεκέμβριο το ζευγάρι είχε επέτειο συμπληρώνοντα�� έναν χρόνο σχέσης, γι΄αυτό και επέλεξε να το γιορτάσει, με δείπνο σε εστιατόριο του Κολωνακίου, κοντά στο διαμέρισμα της Τζένης Θεωνά.

θ6.jpg
Όσο για το πότε θα φάμε κουφέτα; Παρόλο που Τζένη Θεωνά και Δήμος Αναστασιάδης το σκέφτονται σοβαρά, ο γάμος είναι κάτι που αργεί ακόμα, καθώς φίλοι τους λένε πως «είναι πολύ νωρίς ακόμα και για τους δυο».
θ7.jpg