​Για τις δύσκολες στιγμές που έχουν περάσει ο Τόλης Βοσκόπουλος και η οικογένειά τους, μίλησε η Άντζελα Γκερέκου, αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, πως όλη η περιουσία του τραγουδιστή έχει δεσμευτεί από το Κράτος, το οποίο παίρνει και το μεγαλύτερο μέρος από τις αμοιβές του!

«Βρεθήκαμε πολλές φορές στο μάτι του κυκλώνα, με πολλή παραφιλολογία, με ψευδή σκάνδαλα, με τα θέματα του Τόλη τα πολύ παλιά που τα έβγαλαν στην επιφάνεια όταν εγώ ήμουν στο υπουργείο», είπε, στην εκπομπή «Join Us», η Άντζελα, προσθέτοντας: «η ζωή μας έχει αλλάξει δραστικά με πολύ άδικο τρόπο, λυπήθηκα πολύ γι’ αυτό γιατί δεν άξιζε στον Τόλη να ζει τέτοιες δυσκολίες. Και η υγεία του επίσης κλονίστηκε από τις δυσκολίες που ήρθαν τις οποίες ο κόσμος δεν έχει κατανοήσει γιατί αρκέστηκε σε αυτό που άκουσε από τα ΜΜΕ. Εμείς δεν μιλήσαμε και ο κόσμος δεν ξέρει την αλήθεια. Δεν πειράζει, ας μην την ξέρει. Ένα όμως έχω να πω: Δεν αξίζει σε έναν άνθρωπο που ήταν τόσο γενναιόδωρος, που βοήθησε τόσο πολύ».

Επισημαίνοντας πως κάποια στιγμή θα αποκαταστήσει την αλήθεια, η πρώην υπουργός συνέχισε με... αποκαλύψεις: «αυτή τη στιγμή, το Κράτος έχει δεσμεύσει όλη την περιουσία του Τόλη και τα πνευματικά του δικαιώματα. Και αν βγάζει κάτι από τις εμφανίσεις που κάνει και για βιοποριστικούς λόγους, το Κράτος παίρνει το μεγαλύτερο μερίδιο. Μέχρι να τελεσιδικήσουν τα δικαστήρια».

«Υπήρξαν στιγμές τόσο μα τόσο δύσκολες, που δεν βγήκαν ��οτέ προς τα έξω. Αυτό που έχει βγει προς τα έξω είναι πολύ λιγότερο από τα δύσκολα που βιώσαμε. Παρόλα αυτά, αισθάνομαι μία ευλογία. Ό,τι κι αν μου πάρουν, χρήματα, σπίτια...», κατέληξε η ίδια.

Δείτε στο βίντεο απόσπασμα από τα όσα είπε η Άντζελα Γκερέκου