​Το ότι έφτασε στο σημείο να μην θέλει να ζήσει εξομολογήθηκε η Έλενα Παπαρίζου και, εμφανώς συγκινημένη, μίλησε για την κατάθλιψη την οποία βίωσε μετά τον χαμό του πατέρα της!

Ο πατέρας της τραγουδίστριας «έφυγε» ανήμερα των Χριστουγέννων του 2008. Η Έλενα βρισκόταν στην πίστα νυχτερινού κέντρου της Αθήνας, όταν ενημερώθηκε πως ο πατέρας της, που ζούσε μόνιμα στη Σουηδία, υπέστη έμφραγμα και, αμέσως, έσπευσε στο πλευρό της οικογένειάς της.

«Η μεγάλη μου σφαλιάρα ήταν ο χαμός του πατέρα μου. Μέρα Χριστουγέννων τον έχασα. Μετά από εκεί με πήρε η μπάλα», είπε, στην εκπομπή «Jenny Jenny», η Έλενα και συνέχισε: «έκανα πάνω από δύο μήνες να σηκώσω το κεφάλι μου από το πάτωμα, δεν μπορούσα να δω κόσμο, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, είχα φτάσει σε πολύ άσχημη κατάσταση».

Επισημαίνοντας το πόσο την βοήθησε η ψυχοθεραπεία, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι η μητέρα της ήταν εκείνη που την ώθησε να απευθυνθεί σε ειδικό και κατέληξε: «η ψυχοθεραπεία με έκανε να σκέφτομαι εντελώς διαφορετικά για τον θάνατο. Για τον πατέρα μου πρέπει να μιλάω. Για τις στιγμές που έχουμε ζήσει, πράγματα που μου είχε μάθει... γιατί έτσι εγώ φτιάχνω έναν καινούργιο ήρωα. Τους ανθρώπους δεν πρέπει να τους κλαίμε, πρέπει να τους τιμάμε. Θέλει χρόνο να το κάνεις γιατί η απώλεια είναι πάντα απώλεια, σαν να έχεις χτυπήσει κάπου και κάθε μέρα έχει Βοριά και μια μέρα φυσάει Νοτιάς και πονάς. Συνεχίζει αυτό και με πιάνει, ακόμα και σήμερα μπορεί να κλάψω, αλλά προτιμώ να τσακώνομαι με τις φίλες μου για το ποιος είχε τον καλύτερο μπαμπά!».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Έλενα Παπαρίζου