​Τα λόγια που της έλεγε ο πατέρας της, που «έφυγε» από την ζωή πριν από 16 χρόνια, αποκάλυψε η Δέσποινα Βανδή, μιλώντας για το φετινό της χριστουγεννιάτικο μπαζάρ!

Εδώ και αρκετά χρόνια, τις ημέρες των Χριστουγέννων, η τραγουδίστρια διοργανώνει μπαζάρ, τα έσοδα του οποίου δίνονται σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, όπως για παράδειγμα για την ενίσχυση ιδρυμάτων που φιλοξενούν παιδιά.

«Ο πατέρας μου πάντα μου έλεγε “ο Θεός να δίνει σε σένα και εσύ παιδί μου στους άλλους”. Πάνε 16 χρόνια από τότε που “έφυγε”, όμως, τα λόγια του ηχούν ακόμα στα αυτιά μου… σαν χθες να ήτανε! Η προσφορά σε ανθρώπους που τη χρειάζονται είναι ανεκτίμητη. Κυρίως η “αθόρυβη”!», έγραψε, το μεσημέρι της Πέμπτης, στα social media η Δέσποινα.

Ανακοινώνοντας ότι το φετινό μπαζάρ της θα γίνει στις 27 Δεκεμβρίου, στο φουαγιέ του Δημαρχείου της Θεσσαλονίκης, για το Ορφανοτροφείο Θηλέων «Η Μέλισσα», η τραγουδίστρια ευχαρίστησε τις τοπικές Αρχές και τις εταιρείες που δίνουν προϊόντα και κατέληξε: «σας ευχαριστώ όλους ήδη προκαταβολικά! Όλο αυτό δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την πολύτιμη βοήθειά σας και αναρωτιέμαι μεσα μου “είχατε άραγε κι εσείς έναν πατέρα που σας έλεγε τέτοια λόγια;”».

Σε συνεντεύξεις της, η Δέσποινα έχει παραδεχθεί πως δυσκολεύτηκε να αντιμετωπίσει την απώλεια του πατέρα της και, μάλιστα, επί χρόνια απέφευγε να επισκεφθεί την γειτονιά στην οποία μεγάλωσε, ενώ στον ημιτελικό του «The Voice 2» είχε ξεσπάσει σε κλάματα ακούγοντας το κομμάτι «Τα Ήσυχα Βράδια», ένα τραγούδι που η ίδια είχε πει στη σειρά «Δύο Ξένοι» και της τον θυμίζει!

ΔΕΣΠΟΙΝΑΠΑΤΕΡΑΣ.jpg