​Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη του Θοδωρή Αθερίδη στο πρώτο τεύχος του «Down Town» πως είναι ζευγάρι με την Σμαράγδα Καρύδη 12 χρόνια και πως συγκατοικούν σ’ ένα σπίτι στην Ακρόπολη, ήρθε και η ώρα της ηθοποιού να «σπάσει» τη σιωπή της!

«Ο Θοδωρής έτυχε να το αποκαλύψει αυτή την περίοδο. Κάνατε μία κουβέντα του ήρθε εκείνη την ώρα και το είπε. Δεν πήρε κάποια απόφαση από πριν ότι “τώρα θα κάνω αποκαλύψεις”» είπε χαρακτηριστικά η δημοφιλής ηθοποιός και πρόσθεσε:

καρύδη 4 (432x723).jpg
«Άκουσέ με να δεις, εγώ ποτέ δεν μιλάω γι’ αυτά τα πράγματα γιατί νιώθω άβολα. Εντάξει, μετά από ένα διάστημα, μπορεί να έρχεται μία ώρα που θεωρείς πως μπορείς να πεις κάτι και να τελειώσει εκεί. Δεν θεωρώ πως πρέπει να το τροφοδοτήσουμε με περαιτέρω πληροφορίες του τύπου πώς και γιατί».

Ποιο ήταν όμως το πρώτο πράγμα που της πέρασε από το μυαλό μετά την συνέντευξη τ��υ Θοδωρή;

καρύδη.jpg

«Είπα “καλά τώρα θα μας περιλάβουν”. Mάλιστα ξέχασε να μου το πει όταν το έκανε και μου το είπε δύο μέρες μετά. Δεν θέλουμε να μιλάμε για την προσωπική μας ζωή επειδή έχουμε δουλειές πάντα και προτιμάμε να μιλάμε γι’ αυτές. Δεν θεωρώ πως είναι κάτι τόσο μεγάλο που πρέπει να τις σκεπάσει».

Παράλληλα η Σμαράγδα εξομολογήθηκε γιατί τόσο καιρό κράταγαν μυστικό το δεσμό τους!

«Πολλές φορές υπάρχουν προσωπικοί λόγοι να μην βγάζεις προς τα έξω κάτι. Και προσωπικοί και αισθητικοί, γιατί νιώθεις άβολα να μιλάς για τέτοια πράγματα».

281115204109_9361.jpg
Όσο για το πώς περιγράφει η ίδια την προσωπική της ζωή;

«Είναι ήρεμη και γεμάτη αγάπη. I’ m blessed» εξομολογήθηκε και συμπλήρωσε: «Δεν ζω κανένα παραμύθι. Όλα έχουν τέλος. Η ζωή η ίδια έχει τέλος. Δεν μπορώ να προδικάζω το τέλος, αν θα’ ρθεί ή πότε θα έρθει. Εμείς είμαστε άνθρωποι δημιουργικοί, εμείς οι καλλιτέχνες δεν σκεφτόμαστε το τέλος. Σκεφτόμαστε τη δημιουργία για να αποφύγουμε να σκεφτόμαστε το τέλος».

Σε ερώτηση για το πόσο κρατάει ο έρωτας, η Σμαράγδα, απάντησε: «Που να ξέρω εγώ; Κρατάει ο έρωτας, φεύγει, ξανάρχεται. Σε μία σχέση δεν είναι το ίδιο κάθε μέρα. Σε μία σχέση ο έρωτας κάνει κύκλους. Μπορεί να έρθει στο peak, ��α πέσει πάλι. Μέσα στα χρόνια δεν μπορείς να είσαι συνέχεια στα κόκκινα. Το θέμα είναι πόσο εσύ το επιτρέπεις αυτό και πόσο το έχεις στο μυαλό σου. Και εσύ και ο άλλος. Να το φροντίζεις να μην το αφήνεις να χαθεί» είπε, ενώ παραδέχτηκε πως αν της τελειώσει ο έρωτας σε μία σχέση, φεύγει.

Διαβάστε περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Ο Αθερίδης παραδέχεται την σχέση του με την Καρύδη και απαντά αν θα παντρευτούνε!

Η πρώτη ΚΟΙΝΗ εμφάνιση Καρύδη-Αθερίδη μετά την παραδοχή ότι είναι μαζί χρόνια!