Πολλά ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες για τον αποκλεισμό της Θεοδώρας Ντανιέλα ΝτεΜοράις Μοσχούρη, η οποία και θα μας εκπροσωπούσε στον τελικό διαγωνισμό ομορφιάς Miss Universe, ο οποίος θα γινόταν στην Κίνα στις 19 Δεκεμβρίου.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, δημοσιεύματα που έκαναν το γύρο του διαδικτύου, ανέφεραν πως η μελαχρινή κοπέλα με καταγωγή από την Χίο και την Βραζιλία είχε ανάρμοστη συμπεριφορά, γι’ αυτό και την έδιωξαν κακήν κακώς από "χώρα του Δράκου".

Η ίδια, μίλησε στην εκπομπή «Όλα πρώτη φορά» δίνοντας την δική της εξήγηση για το τι συνέβη.

«Την πρώτη μέρα που πήγα εκεί όλα ήταν μια χαρά. Την δεύτερη μέρα ξεκίνησαν οι ενασχολήσεις των κοριτσιών με τα project τους, τα βίντεο με τους χορούς, με τον χορό της πατρίδας, τα βίντεο με τα ταλέντα και κάποια άλλα. Πήγα λοιπόν εκεί και οι υπεύθυνοι για τα Miss World μου είπαν πως δεν μπορώ να συμμετέχω στις δραστηριότητες. Χαρακτηριστικά μου είπαν πως δεν τους έχω φέρει όλα αυτά που μου έχουν ζητηθεί. Εγώ λοιπόν τους είπα πως δεν γνωρίζω τι μου λένε. Τότε και εκείνοι γύρισαν και μου είπαν “Η διοργάνωσή σου δεν σ’ έχει ενημερώσει; Η αρμόδια αρχή σου θα έπρεπε να ντρέπεται γιατί μέσα στο συμβόλαιο που έχουμε υπογράψει γράφει ρητά πως πρέπει να υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα πράγματα. Δεν είναι κάτι που μπορούμε να ξεπεράσουμε έτσι. Αυτά που ουσιαστικά χρειάζονταν εκεί ήταν ένα βίντεο με μία φιλανθρωπία που έχουμε κάνει, ως δώρο της χώρας μας» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Από την πρώτη μέρα που έφτασα στην Κίνα μέχρι την τελευταία έψαχνα, την ελληνική διοργάνωση μαζί με τους υπεύθυνους για τα Miss World για να μου στείλουν τις φωτογραφίες για τα sites. Δεν τους έψαχνα για να μου δώσουν αναφορά σχετικά με το τι έγινε με τα project αλλά να μου στείλουν τις φωτογραφίες για το site γιατί μία μέρα πριν φύγω για την Κίνα, η θέση της Ελλάδας στην ιστοσελίδα του Miss World ήταν άδεια. Πραγματικά πήγα εκεί και ντρεπόμουν που είμαι Ελληνίδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλείστηκε η εκπρόσωπός μας από τον διαγωνισμό Miss World λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς;