​«Γατάκια» είναι στο σεξ οι Γιάνης Σπαλιάρας, Διονύσης Αλέρτας, Άνθιμος Ανανιάδης και Νίκος Ζιάγκος, που κατά καιρούς έχουν μιλήσει για την σεξουαλική τους ζωή. Έλληνας ηθοποιός μόλις αποκάλυψε ότι είχε σχέση με παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών, ενώ έχει κάνει τρίο και σεξ σε δημόσιο χώρο μπροστά σε κόσμο, σε αποδυτήρια και σε τουαλέτα!

Σε συνέντευξή του, στο περιοδικό «Ok!», βγάζει όλα τα «πιπεράτα» στη φόρα ο Αιμίλιος Ράφτης, που αυτή την περίοδο παίζει στην παράσταση «80s The Musical», και... χάσαμε τον λογαριασμό με όσα λέει.

«Μου έχει τύχει να κάνω σχέση με μία μεγαλύτερή μου γυναίκα, παντρεμένη με παιδιά. Εγώ τότε ήμουν 23 κι εκείνη πάνω από 40. Ο έρωτας είναι απρόβλεπτος. Δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει», αναφέρει ο γοητευτικός ηθοποιός και παραδέχεται ότι ο σύζυγός της δεν τους «τσάκωσε» ποτέ, αλλά ο κίνδυνος να γίνει κάτι τέτοιο ήταν αυτό που τον ιντρίγκαρε.

Παράλληλα, ο Αιμίλιος δεν διστάζει να απαριθμήσει και μερικές από τις σεξουαλικές του εμπειρίες: «έχω κάνει σεξ με δύο γυναίκες ταυτόχρονα. Θεωρώ ότι ο άντρας πρέπει να έχει εμπειρίες. Επειδή ονειρεύομαι κάποια στιγμή να κάνω οικογένεια και παιδιά, θέλω, πριν γίνει αυτό, να αισθάνομαι πλήρης ώστε να μη μείνουν μετά απωθημένα και διαλύσω το σπίτι μου», επισημαίνει.

«Έχω κάνει σεξ σε παραλία, ξέροντας ότι μας κοιτάνε. Έχω κάνει σεξ και στα αποδυτήρια γυμναστηρίου, ξέροντας ότι υπήρχαν δίπλα άνθρωποι που έκαναν ντους. Μπορεί να ακούγονται ακραία σε κάποιους, αλλά για εμένα που δούλευα χρόνια σε μπαρ κι έχει τύχει να κάνω σεξ και στην τουαλέτα, φαίνονται φυσιολογικά», συνεχίζει ο ίδιος.

Ο… μόνος που έχει γλιτώσει από τα «νύχια» του ηθοποιού είναι ο άνδρας ο οποίος τον χούφτωσε: «έχω δεχθεί φλερτ από άνδρα… Δεν θα ξεχάσ�� μια φορά που μόλις μπήκα σε ένα μαγαζί με τον κολλητό μου, αισθάνθηκα κάποιον να με χουφτώνει. Έφυγα τρέχοντας!».