Δρόμους χωρισμούς λέγεται ότι έχει τραβήξει, μετά από περίπου οκτώ χρόνια σχέσης, ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz και φιλικό πρόσωπο αποκαλύπτει τι συμβαίνει!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι σπάνιες κοινές δημόσιες εμφανίσεις του Γιώργου Πρίντεζη και της Βιβής Τσιάμη σηματοδοτούν τον χωρισμό τους. Όπως γράφτηκε, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η σχέση του μπασκετμπολίστα και του μοντέλου περνάει κρίση, ωστόσο, το χάσμα μοιάζει αγεφύρωτο.

3282_GIORGOS_PRINTEZIS_VIVI_TSIAMI_2442015 (1024x745).jpg

«Παραμένουν μαζί και είναι πολύ ευτυχισμένοι», λέει, στο περιοδικό «Ok!», άνθρωπος από το περιβάλλον του Γιώργου και της Βιβής και, επισημαίνοντας ότι πριν από λίγες μέρες παρακολούθησαν μαζί θεατρική παράσταση, το μιούζικαλ «Nine», καταλήγει: «θέλουν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας γι’ αυτό αποφεύγουν τις εμφανίσεις σε πολυσύχναστα μέρη».

Πριν από λίγους μήνες, σε συνέντευξή του στο περιοδικό «People», ο μπασκετμπολίστας είχε πει για την αγαπημένη του: «είμαστε πολύ καιρό μαζί, αγαπιόμαστε και ο γάμος, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα γίνει κάποια στιγμή. Αν και τον θεωρώ κάπως τυπικό. Τα παιδιά είναι εκείνα που κάνουν τη σχέση πιο ουσιαστική»!

5350_TSIAMI_PRINTEZIS_18052013 (631x1024).jpg