Νέα «καρφιά» προς τον Νότη Σφακιανάκη πέταξε ο Αντώνης Ρέμος, συνεχίζοντας την μεταξύ τους κόντρα που, ��ε διάρκεια σχεδόν ενάμιση χρόνου, έχει καταντήσει… θρυλική!

«Κάποια στιγμή πρέπει να δουλέψω και με ένα μεγάλο όνομα… Ψάξε ψάξε, θα συνεργαστώ με τον Σφακιανάκη», είπε, στην εκπομπή «Όλα», ο τραγουδιστής και συνέχισε: «μας τα έχει πρήξει με το όνομα, αλλά, αν δεις την αφίσα του, Νότης γράφει! Τόσο είναι το όνομά του! Τι μεγάλο όνομα και βλακείες;».

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να συνεργαστούν, ο Αντώνης επεσήμανε καυστικά πως «αυτός είπε ότι ο καθένας έχει τα δικά του χωράφια», παραπέμποντας στην παλιότερη δήλωση του Νότη «εγώ απευθύνομαι στον λαό, εκείνος στην ελίτ».

«Ξέρει πολύ καλά ο κόσμος που με ακούει αν είναι ελίτ ή όχι. Αν εγώ τραγουδάω στη Μύκονο κι αυτός δεν θέλει να τραγουδήσει εκεί και τραγουδάει στα Σούρμενα, δεν σημαίνει ότι εγώ τραγουδάω στην ελίτ, δεν κρίνουμε από τις περιοχές στις οποίες τραγουδάμε. Εκτός από την Μύκονο του show off, υπάρχουν και εκεί καθημερινοί άνθρωποι», κατέληξε.

Δείτε στο βίντεο τα νέα «πυρά» του Αντώνη στον Νότη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ στην κόντρα Ρέμου - Σφακιανάκη: ΔΕΙΤΕ το «καρφί» του Αντώνη για τον Νότη