​Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας η ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Ένας Άλλος Κόσμος», η τελευταία στην οποία πήρε μέρος ο Μηνάς Χατζησάββας λίγο πριν φύγει από την ζωή και δεν πρόλαβε ποτέ να δει…

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, στην τελευταία του δουλειά στη μεγάλη οθόνη, ο εκλιπόντας ενσαρκώνει έναν ακροδεξιό που μισεί τους πρόσφυγες και, όπως είπαν όσοι είδαν την επίσημη πρώτη της ταινίας, δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας, όπως, εξάλλου, σε κάθε του εμφάνιση.

011215085410_0873.jpg

«Έχει δώσει ένα ρεσιτάλ ερμηνείας και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σεβαστώ την αξιοπρέπεια, το ταλέντο του και να του αφιερώσω την βραδιά αυτή», είπε, εμφανώς συγκινημένος, στους δημοσιογράφους, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Παράλληλα, ο Χριστόφορος αποκάλυψε την τελευταία συνομιλία τους και την αγωνία του Μηνά Χατζησάββα για το αποτέλεσμα: «μέχρι πριν από δυο εβδομάδες μου έλεγε "πώς είναι; Πώς είναι;" και του έλεγα "περίμενε έρχεται η πρεμιέρα, σε δεκαπέντε μέρες είναι, μην έρθεις στο μοντάζ, καλύτερα να το δεις στην προβολή, στην πρεμιέρα". Γιατί, πραγματικά, ήθελα να το δει τελειωμένο...».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για τον εκλιπόντα