​Ήσυχος μπορεί πλέον να κοιμάται ο Γιώργος Τσαλίκης και η οικογένεια του, καθώς εντοπίστηκε ο άγνωστος που έλεγε ανωμαλίες για τα παιδιά του.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, προ ημερών ο τραγουδιστής, είχε γνωστοποιήσει εν εξάλλω στο Facebook, πως έλαβε στο κέντρο που εμφανίζεται, ένα… «δώρο» για τα παιδιά του από άγνωστο άνδρα, ο οποίος προσποιήθηκε τον αδερφό του τραγουδιστή.

0762_GIORGOS_TSALIKIS_26112015.jpg
Όταν ο Γιώργος Τσαλίκης τον πήρε τηλέφωνο –πιστεύοντας πως είναι ο αδερφός του-εκείνος άρχισε να λέει ανώ��αλα και ανυπόστατα πράγματα για την υγεία του μικρότερου γιου του τραγουδιστή. Μετά τα παραπάνω, ο Γιώργος Τσαλίκης πήρε τα μέτρα του, καταθέτοντας μήνυση κατά αγνώστου, και απείλησε ότι μόλις βρει αυτόν που έκανε κάτι τέτοιο, θα του κάνει ένα πολύ «καλύτερο» δώρο.

Μερικές ημέρες μετά την κινητοποίηση των Αρχών, εντοπίστηκε από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο άνθρωπος που τρομοκράτησε τον τραγουδιστή και την οικογένεια του.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ο Γιώργος Τσαλίκης εξήγησε τι είχε συμβεί, ευχαριστώντας προσωπικά τον κύριο Σφακιανάκη για την συμβολή του, στέλνοντας παράλληλα το δικό του μήνυμα:

tsalikis.jpg

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστω στη Διωξη Ηλεκτρονικου Εγκληματος για τη διελευκανση της υπόθεσης με τον εντοπισμό του ανθρώπου που ταλαιπώρησε την οικογενεια μου και εμενα τις τελευταίες ημέρες.

Ένα μεγάλο ευχαριστω ειδικότερα στον υποδιευθυντή κο.Χαλκια Αθανάσιο, στον κ.Καμαρη Αθανάσιο και ολους τους κυρίους απο τη Διωξη Ηλ.Εγκληματος Θεσσαλονίκης που ηταν δίπλα μου απο την αρχή και πάνω απ ολα στον άνθρωπο που αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο οχι μονο της Ελληνικής Αστυνομίας αλλα ολόκληρ��ς της Ελληνικής κοινωνίας το στρατηγό κ.Μανο Σφακιανακη για την άμεση κινητοποίηση του , την αμέριστη στήριξη και τη βοήθεια του για την άμεση επίλυση του προβλήματος που μας ταλαιπώρησε τόσο πολύ αλλα και για τη γενικότερη βοήθεια του σε χιλιάδες συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη .

Δε θα αναφερθώ σε λεπτομέρειες της συγκεκριμένης υπόθεσης γιατι ειναι κατι που θελουμε να το αφήσουμε πίσω μας μιας και περάσαμε πραγματικά δύσκολες στιγμές και η ουσία βρίσκεται αλλού.. Καταλήγοντας σα συμπέρασμα απο ολη αυτη την ιστορια βγάζω πρώτα απ ολα οτι η Ελληνική Αστυνομια ειναι δραστική και αποτελεσματική ακόμα και μεσα σε ένα νομοθετικό πλαίσιο που την περιορίζει παρα- παρα πολύ στο έργο της και δεύτερον οτι ,σε οτι και να μας συμβαίνει ακόμα κι όταν εχουμε αδικηθεί ή πονέσει , δε πρεπει να αφήνουμε το θυμό να κυριεύσει την κρίση και τις αντιδράσεις μας ..

Πάντα υπάρχει χώρος για αγαπη, κατανόηση και συγχώρεση κι ετσι τα πράγματα να ειναι πιο ομαλά στη ψυχή μας πρώτα απ ολα και μετα στην ίδια τη ζωή μας ..

Προχωράμε μπροστα και ΔΥΝΑΤΑ με πίστη και περισσότερη γνώση ..

Ένα ακόμα μαθημα ..

Πάει κι αυτο ..

Καληνύχτα».