Καλλονή… από τις λίγες είναι η 26χρονη Κρίστι Γκάρετ, το τελευταίο «κουνελάκι» που θα ποζάρει χωρίς ρούχα για λογαριασμό του «Playboy», μιας και όπως έχουμε ήδη γράψει, το ιστορικό ανδρικό περιοδικό σταματά τα γυμνά μετά από 60 ολόκληρα χρόνια!

κγ1.jpg
Η Κρίστι, επιλέχθηκε ως η «Μις Φεβρουάριος 2016», και θα είναι η τελευταία «Playmate» που θα εμφανιστεί στο «Playboy», πριν τον πλήρη ανασχεδιασμό του που έρχεται τον Μάρτιο.

κγ2.jpg
Να σημειώσουμε, ότι το πρώτο μοντέλο που έκανε γυμνό εξώφυλλο για το «Playboy» ήταν η Μέριλιν Μονρόε τον Δεκέμβριο του 1953.

κγ3.jpg
Όπως είναι φυσικό, μετά την επιλογή του θρυλικού «Playboy» να της αφιερώσει 12 σελίδες, η Γκάρετ δεν κρύβει την χαρά της, δηλώνοντας στην «New York Daily News»:

κγ4.jpg
«Είμαι πολύ περήφανη που θα ποζάρω για το Playboy. Αυτό είναι ιστορία!Είναι μια τεράστια συμφωνία. Το να είμαι το τελευταίο γυμνό κουνελάκι με κάνει να κλαίω και να αισθάνομαι πολύ χαρούμενη!».

κγ5.jpg
Όσο για το ποια είναι η Κρίστι Γκάρετ που μετά από αυτή την φωτογράφιση φαίνεται πως θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον;

κγ6.jpg
Κατάγεται από την Γεωργία, μιλά έξι γλώσσες και όνειρο της (μετά την φωτογράφιση) είναι ��α πάει να μείνει μόνιμα στο Los Angeles.
κγ7.jpg
κγ8.jpg
κγ9.jpg
κγ10.jpg
κγ11.jpg
κγ12.jpg