​Για τον πρώην σύζυγό της, Δημήτρη Κοργιαλά με τον οποίο χώρισε το προηγούμενο καλοκαίρι, μίλησε η Ευρυδίκη σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Joinus» στο ΣΚΑΙ.

«Ο χωρισμός με τον Δημήτρη ήταν κάτι που υπήρχε μέσα μας και είχε συζητηθεί πάρα πολύ καιρό πριν γνωστοποιηθεί. Πολλές φορές δεν ήταν εύκολο να κρατήσουμε πράγματα για μας. Καμιά φορά βγαίνουν προς τα έξω διάφορα που σε θίγουν και σε μειώνουν. Επειδή ήθελα λοιπόν να σταματήσει αυτή η παραφιλολογία και να μη θίγονται άλλα πρόσωπα που δεν φταίνε σε κάτι έκανα την ανακοίνωση στο facebook» είπε η τραγουδίστρια.

eyridiki.jpg
(Η Ευρυδίκη και ο σύζυγός της)

Παράλληλα εξήγησε και το λόγο που δεν έκανε παιδί με τον Δημήτρη, στα δώδεκα χρόνια που ήταν μαζί.

«Το παιδί δεν ήταν κάτι που έπαιξε ρόλο ή με προβλημάτισε γιατί δεν ήθελα έτσι κι αλλιώς να κάνω ένα δεύτερο παιδί. Πρώτον, ήθελα να αφοσιωθώ στον Άγγελο που τότε ήταν μικρός, (σ.σ: το 19χρονο σήμερα παιδί που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Γιώργο Θεοφάνους) και δεύτερον, όταν μείναμε πια με τον Δημήτρη και παντρευτήκαμε είχαν ήδη περάσει τα χρόνια. Μου άρεσε που είχα χρόνο πια για μένα. Ο Άγγελος είχε πια μεγαλώσει και αποφάσισα ότι ήθελα να αφιερώσω τον περισσότερο χρόνο σε μένα και στη δουλειά μου».

261015113653_3241.jpg
(H Ευρυδίκη με τον μουσικό της, Μπομπ Κατσιώνη)

Τώρα οι δύο τους, όπως σας έχουμε ενημερώσει, έχουν γυρίσει σελίδα στη ζωή τους, αφού ο Δημήτρης Κοργιαλάς έχει βρει όλα όσα έψαχνε στο πρόσωπο της δημοσιογράφου του Star, Φωτεινής Ψυχίδου, ενώ δημοσιεύματα θέλουν την Ευρυδίκη να βγαίνει με τον μουσικό της, Μπομπ Κατσιώνη.

021115143248_8698.jpg
(Ο Κοργιαλάς με την νέα του σύντροφο, Φωτεινή Ψυχίδου)