​Για τη ζωή με τα δύο του παιδιά, τον Ιάσονα και την Μυρσίνη, τα οποία έχουμε δει μόνο μία φορά, μιλάει σε συνέντευξή του ο Λευτέρης Ελευθερίου!

«Προτεραιότητά μου είναι τα παιδιά μου. Είναι 3,5 και 2 χρονών, με αποζητάνε και εκείνα κι αυτό είναι το σημαντικό. Λείπω αρκετά από το σπίτι και προσπαθώ όσο μπορώ να είμαι μαζί τους και να ασχολούμαι με τα παιδιά», εξομολογείται, στην εφημερίδα «Αγορά», ο ηθοποιός και συνεχίζει: «παίζουμε πολλά παιχνίδια, διαφορετικά κάθε φορά γιατί βαριούνται και εύκολα. Τα παιδιά είναι εγκλωβισμένα σε ένα σπίτι γεμάτο υπολογιστές και τεχνολογικά γκάτζετς και προσπαθώ να έχω μαζί τους σωματική επαφή, που πιστεύω ότι αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία για την εποχή μας».

Παράλληλα, ο Λευτέρης χαρακτηρίζει «καλό φίλο» τη σύζυγό του, Τατιάνα, ενώ εξομολογείται ότι δεν έχουν χωρίσει τις δουλειές του σπιτιού σε ανδρικές και γυναικείες, αλλά την βοηθάει όσο μπορεί.

«Δεν μου έχει κάνει καμία σκηνή ζηλοτυπίας! Στηρίζουμε ο ένας στον άλλο και δεν ζηλεύουμε, έχουμε μια πολύ καλή σχέση μεταξύ μας», συνεχίζει ο ηθοποιός, αποκαλύπτοντας ότι η σύζυγός του δεν εργάζεται αυτή την περίοδο και αναζητά δουλειά στο χώρο της υποκριτικής.