«Χωρίς τον Μήτσο και τον αδερφό μου, η πορεία μου στη ζωή θα ήταν διαφορετική», είπε ο Νότης Σφακιανάκης και, με δάκρυα στα μάτια, μίλησε για τους δύο θανάτους που τον συγκλόνισαν!

Η εκπομπή «Αλήθειες Με Τη Ζήνα» του Star, στην οποία ο Νότης ήταν καλεσμένος, έδειξε ένα βίντεο στο οποίο μιλούσε ο αδερφός του, Γιώργος.

«Η ασθένειά του κράτησε τρεις μήνες. Ήθελα να ακυρώσω τις συναυλίες... Περίμενε να τις κάνω, άκουσε στο τηλέφωνο ένα απόσπασμα και έφυγε. Δεν ήμουν προετοιμασμένος για το τέλος του! Ο Γιώργος ήταν ο προστάτης μου, έμπαινε μπροστά και διόρθωνε τα κακώς κείμενα», είπε ο τραγουδιστής, ενώ συμπλήρωσε πως κατάφερε να σώσει τη ζωή της μητέρας του επειδή είχε χρήματα.

H συγκίνηση του Νότη συνεχίστηκε, καθώς αναφέρθηκε και στο θάνατο του καλύτερού του φίλου: «μετά τον Γιώργο μου, το 2013, έχασα τον Μήτσο μου! Άλλος αδερφός αυτός και δεξί μου χέρι! Δεν υπάρχει… Ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος, συμπορευτήκαμε από το 1989, που τον συνάντησα στη Θεσσαλονίκη», είπε ο τραγουδιστής, ο οποίος έχει αφιερώσει τραγούδι στον εκλιπόντα φίλο του.

Δείτε στο βίντεο τη συγκίνηση του Νότη και όσα είπε για τις δύο απώλειες που τον «σημάδεψαν»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Νότης Σφακιανάκης: Τι αποκάλυψε για τη σύζυγό του και γ��ατί της ζήτησε συγγνώμη!

- ΔΕΙΤΕ την ΠΡΩΤΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ του Νότη Σφακιανάκη, πριν από 22 χρόνια!