Το ότι έχει δεχθεί χυδαία μηνύματα, αλλά και απειλές για τη ζωή της, μετά την φωτογραφία με την Παναγία που «ανέβασε» στα social media, αποκάλυψε η Δήμητρα Ματσούκα! Παράλληλα, διέψευσε τις φήμες που την θέλουν να έχει επιστρέψει στην αγκαλιά του πρώην της.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η ηθοποιός προκάλεσε σάλο όταν δημοσίευσε την εικόνα ενός γλυπτού το οποίο απεικονίζει μία φιγούρα της Παναγίας που ταυτόχρονα θυμίζει… αιδοίο.

«Αν ήξερα τι θα γινόταν δεν θα το ανέβαζα. Δέχτηκα πολλά υβριστικά μηνύματα, έχω σβήσει πολλά. Έχω αφήσει αυτά που με αποκαλούν απλά πόρνη. Έχω δεχτεί μηνύματα με απειλές για τη ζωή μου. Μπήκα στα προφίλ πολλών από αυτούς για να βγάλω κάποιο συμπέρασμα και είδα ότι οι περισσότεροι από αυτούς ανήκουν στη γνωστή-άγνωστη ακραία πολιτική παράταξη ή κορίτσια με sexy φωτογραφίες. Οι περισσότεροι από αυτούς ήταν εξαιρετικά ανορθόγραφοι», είπε, στην εκπομπή «Το Πρωινό», η Δήμητρα.

Τέλος, σε ερώτηση για τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν την Κυριακή, σύμφωνα με τα οποία είναι ξανά ζευγάρι με τον σκηνοθέτη Λευτέρη Γιοβανίδη, η ηθοποιός ήταν ξεκάθαρη: «ο συγκεκριμένος είναι ένας άνθρωπος που αγαπάω πολύ. Όχι δεν ισχύει».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η ηθοποιός