​Με επικρίσεις κατά του Φαήλου Κρανιδιώτη, αλλά και σε όσους του απαντούν χρησιμοποιώντας ύβρεις, σχολίασε ο Γιώργος Καπουτζίδης την «θύελλα» που προκάλεσε ο δικηγόρος, χαρακτηρίζοντας «αξύριστη χήρα» το σύντροφο του Μηνά Χατζησάββα!

«Σύμβουλος πρώην πρωθυπουργού δηλώνει ότι το διαφορετικό δεν είναι κανονικό. Το ίδιο πίστευε και ο Χίτλερ. Δολοφόνησε 6 εκατομμύρια ανθρώπους γιατί δεν ήταν κανονικοί όπως πίστευε. Το ίδιο πιστεύουν και οι Τζιχαντιστές. Θεωρούν ότι οι ίδιοι είναι κανονικοί και όλοι οι άλλοι όχι. Η εμμονή στο να διαχωρίζεις τους ανθρώπους σε κανονικούς και μη, ένα κοινό παρονομαστή έχει. Το μίσος. Από κει πηγάζει, πάντα σε όλες τις περιπτώσεις», έγραψε, το βράδυ της Κυριακής, στα social media, ο ηθοποιός και σεναριογράφος.

Συνοδεύοντας την ανάρτησή του με μία φωτογραφία της γαλανόλευκης, ο Γιώργος συνέχισε: «μας ενημερώνει ότι δεν θα αλλάξει άποψη. Ας μην αλλάξει! Ένα καμένο δέντρο μπορεί να βγάλει φύλλα; Αυτοί ήταν οι άνθρωποι που ήταν στην εξουσία. Αυτοί ήταν οι άνθρωποι που οδήγησαν μια πανέμορφη χώρα στην τελευταία θέση της Ευρώπης. Και αυτή τη στιγμή, οι άλλοι Ευρωπαίοι απολαμβάνουν το υψηλό βιοτικό τους επίπεδο, ισότητα, δικαιώματα για όλους τους πολίτες, ενώ εμείς ζούμε στα αποκαΐδια του κυρίου Κρανιδιώτη και των ομοίων του! ��ου πίστευε ότι είχε το δικαίωμα να βρίσει με ��υδαίο τρόπο έναν άνθρωπο που έχασε το σύντροφο του. Και τώρα αναρωτιέται γιατί τον βρίζουν. Όπως κι εμείς αναρωτιόμαστε γιατί χρεοκοπήσαμε! Γιατί αυτοί μας οδηγούσαν! Εκεί που ήξεραν! Στο μίσος και στην καταστροφή! Μόνο που εκεί θα πάει μόνος του!».

«Κάποιοι μπορούμε να γλιτώσουμε! Οι άνθρωποι δε χωρίζονται σε κανονικούς και μη! Χωρίζονται σε καλόψυχους και κακόψυχους! Διαλέξτε μεριά!», κατέληξε.

kapoutzidisss.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Ξαναχτυπά ο Φαήλος - Mετά την “αξύριστη χήρα”, επανέρχεται στο θέμα Χατζησάββα on camera!

- Στενός φίλος του Χατζησάββα ξεσπά: «Φαήλο άντε γ@μήσου»!

- Nέα «πυρά» κατά Φαήλου για τον Χατζησάββα: Ποιος τον αποκαλεί «αξύριστο χοίρο»!

- Ξέσπασε ο Σεργουλόπουλος για τον Φαήλο: «Χρησιμοποίησε ύβρεις! Θα φάει κι άλλα η μάπα του»

- Άγριο «χώσιμο» Σκιαδαρέση στον Κρανιδιώτη: «Εσύ Φαήλο όπως γεννήθηκες έτσι θα πεθάνεις!»

- Λιάγκας- Σκορδά κατά Φαήλου: « Είναι φασίστας!», «Δεν είναι άνδρας!»