​Τον Νίκο Μουτσινά δημόσια θέλησε να ευχαριστήσει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία όπως σας ενημερώσαμε, σήμερα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό Σου-Κου».

Ο λόγος; Πριν από αρκετό καιρό ο ηθοποιός, της έσωσε τη ζωή πηγαίνοντάς την εγκαίρως στο νοσοκομείο.

«Ένα πράγμα που είχε κάνει ο Νίκος για εμένα και θα τον αγαπάω σε όλη μου την ζωή είναι το εξής. Είχα αρρωστήσει πολύ και ήμουν χάλια. Στείλανε λοιπό�� από την εταιρία(σ.σ: από το θέατρο στο οποίο πρωταγωνιστούσε) έναν γιατρό, ο οποίος ενώ ήμουν χλωμή, έπαιρνα κορτιζόνες και έκανα εμετούς, έκρινε πως μπορώ να συνεχίσω έτσι την παράσταση. Ο γιατρός μάλιστα, είπε πως ήμουν μια χαρά και πως αν δεν συνέχιζα την δουλειά μου, δεν θα ήμουν επαγγελματίας. Τα πήρε στο κρανίο τότε ο Νίκος και ενώ ήταν Σάββατο βράδυ και το θέατρο ήταν γεμάτο, με πήρε αγκαλιά, με έβγαλε μέσα από τους θεατές και με πήγε στο νοσοκομείο» είπε χαρακτηριστικά η ηθ��ποιός.

Παράλληλα, η ίδια τόνισε πως ορθώς ο Νίκος Μουτσινάς έπραξε έτσι, καθώς ο γιατρός στο νοσοκομείο της είπε πως ήταν όντως πολύ άρρωστη και πως ήταν εγκληματικό που ο προηγούμενος της είπε να συνεχίσει κανονικά την δουλειά της: «Άρα εκτός των άλλων αποδείχθηκε πως ήμουν τελικά επαγγελματίας» είπε χαρακτηριστικά η Πηνελόπη.