​Με συσκευή που βοηθά την αναπνοή, πιθανότατα σωλήνα τραχειοστομίας, απαθανατίστηκε γνωστός ηθοποιός, εντείνοντας το μυστήριο που επικρατεί εδώ και περίπου δέκα μήνες, καθώς φήμες τον θέλουν να «παλεύει» με τον καρκίνο στον λαιμό!

Αν και όλο το προηγούμενο διάστημα κυκλοφορούσε με τον λαιμό του καλυμμένο, πότε με μαντήλια και πότε με τα ρούχα του, αυτή τη φορά ο Βαλ Κίλμερ έγινε «τσακωτός» από τους παπαράτσι με τη συσκευή στο λαιμό.

collageβαλ.jpg
(Παλιότερες εμφανίσεις του ηθοποιού, με τον λαιμό πάντα καλυμμένο)

Οι φωτογραφίες του 55χρονου ηθοποιού, κ��τά την έξοδό του για ψώνια σε αγορά της Καλιφόρνια, κάνουν τον γύρο του κόσμου και εντείνουν το θρίλερ για την κατάσταση της υγείας του.

2F0F8C3C00000578-3346114-image-m-5_1449244162410.jpg
(Ο Βαλ Κίλμερ με την συσκευή για την αναπνοή στο λαιμό)

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο πρώην «Batman» παραδέχθηκε ότι εισήχθη στο νοσοκομείο και χρειάστηκε να μείνει για λίγο στην Εντατική, τον περασμένο Φεβρουάριο, ωστόσο, δεν διευκρίνισε τους λόγους και αρκέστηκε να διαψεύσει ότι πάσχει από καρκίνο.

Μέχρι στιγμής, ούτε ο ίδιος, ούτε ο εκπρόσωπός του, έχουν σχολιάσει τις νέες φωτογραφίες και όσα γράφονται για την κατάσταση της υγείας του.