​Παλιές πληγές έξυσε στην Βάνα Μπάρμπα ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Καλημερούδια», Βαγγέλης Χαρισόπουλος, όταν την ρώτησε αν έβγαλε χρήματα από τις αισθησιακές φωτογραφίσεις που έκανε στα περιοδικά την δεκαετία του ’90 που μεσουρανούσε!

«Ήμουν αντικείμενο εκμετάλλευσης γιατί ήμουνα προϊόν, όπως είναι ένα προϊόν σούπερ μάρκετ, έτσι είμαστε και εμείς. Νομ��ζουν πως εμείς τα πήραμε και τα φάγαμε. Κάτσε ρε φίλε δηλαδή. Πόσοι έφαγαν ψωμί από εμάς; Τόσα εξώφυλλα πουλούσα εγώ επί δεκαετίες. Ούτε μία δραχμή δεν έπαιρνα εγώ από αυτά. Ποτέ δεν πληρωνόμασταν από φωτογραφίσεις. Ποτέ και κανείς» είπε φανερά εκνευρισμένη η ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Τα ξέρει όμως ο κόσμος αυτά; Εδώ δεν έχουμε να ζήσουμε. Δεν ξέρουμε αν θα μπορούμε να στείλουμε τα παιδιά μας στο φροντιστήριο. Η άλλη δεν έχει να φάει και δεν ξέρει πώς να ταΐσει το παιδί της. Εγώ σαν μητέρα τρελαίνομαι όταν βλέπω τέτοιες καταστάσεις. Χτυπάω με θράσος την πόρτα όσων έχουν λεφτά και θα συνεχίσω να το κάνω γιατί δεν μπορείς εσύ ρε μάγκα να έχεις τόσα και ο άλλος να μην έχει να φάει».