​«Πυρά» από τους θαυμαστές της, αλλά και αντιδράσεις από την Αστυνομία, προκάλεσε πασίγνωστη τραγουδίστρια, η οποία μετέτρεψε το αυτοκίνητό της σε… περιπολικό για να παρακάμψει το μποτιλιάρι��μα!

Πολύ… σταρ για να μπλέξει στην κίνηση, την οποία η live εμφάνισή της δημιούργησε, φαίνεται πως είναι η Μαντόνα, η οποία απαθανατίστηκε σε ένα αυτοκίνητο με μπλε και κόκκινα φώτα που αναβόσβηναν, όπως αυτά που διαθέτουν τα περιπολικά, μετά από συναυλία στης στο Λονδίνο.

2F0D471300000578-3345661-image-a-48_1449225581774.jpg

Η 56χρονη «βασίλισσα της ποπ» έφτασε στο «O2 Arena» με μοτοσικλέτα, καθώς διαμένει στο δυτικό Λονδίνο οπότε ήταν ο πιο εύκολος τρόπος για να αποφύγει το μποτιλιάρισμα, ωστόσο, σκαρφίστηκε ολόκληρο τέχνασμα για την αναχώρησή της.

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν έχουν προκαλέσει σάλο, ενώ πολλοί από τους θαυμαστές της, που ήταν στη συναυλία, την κατηγόρησαν για την συμπεριφορά της.

madonna-performs-at-the-o2-as-part-of-her-rebel-heart-world-tour-at-the-o2-arena-on-december-1-2015-in-london-england_1.jpg

«Κανένας δεν κινούνταν, τότε ξαφνικά υπήρξε μια αναταραχή και είδα φώτα να αναβοσβήνουν, ενώ άκουσα μια κόρνα. Τότε είδα το αυτοκίνητο και νομίζαμε ότι πρόκειται για μυστικό αστυνομικό. Κόρναρε ώστε όλα τα αυτοκίνητα να τον αφήσουν να περάσει. Κάποιοι οδηγοί πρ��γματικά ενοχλήθηκαν. Κοίταξα μέσα στο αυτοκίνητο και είδα την Μαντόνα», είπε ένας εκ των θαυμαστών στη βρετανική εφημερίδα «Sun».

Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, τα περιπολικά χωρίς διακριτικά δεν διαθέτουν φώτα που αναβοσβήνουν, ενώ η εγκατάσταση τέτοιο είδους φώτων στα αυτοκίνητα αποτελεί τροχαία παράβαση και επισύρει έως έξι μήνες φυλάκιση για πλαστοπροσωπία αστυνομικού! Μάλιστα, εκπρόσωπος της Scotland Yard δήλωσε ότι η Μαντόνα θα ελεγχθεί, προκειμένου να διαπιστωθεί αν όντως υπέπεσε στην παραπάνω παράβαση…