​Όλα μοιάζουν να της φταίνε της Ελένης Γερασιμίδου η οποία όπου σ��αθεί και όπου βρεθεί δεν παραλείπει να κάνει τα παράπονά της.

Η ηθοποιός χθες βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2 Night Show» και για άλλη μία φορά «τα έχωσε» στον Λάκη Λαζόπουλο.

«Έκανε μία πολύ άδικη επίθεση στο ΚΚΕ και αυτό με πείραξε. Ήμουν σαφέστατη σ’ αυτό που είπα. Δεν τον πήρα τηλέφωνο να του το πω γιατί δεν έχω το τηλέφωνό του εδώ και πολλά χρόνια και αυτό το έχω πει και δημόσια. Εγώ επικοινωνούσα με τον αδερφό του όχι με τον ίδιο» είπε, ενώ αποκάλυψε και αν θα ξανασυμμετείχε στο Αλ τσαντίρι αν ο ηθοποιός της έκανε πρόταση.

«Η δουλειά είναι δουλειά αλλά στο Αλ τσαντίρι δεν θα πήγαινα, στο θέατρο ναι. Άλλωστε ο Λάκης στο Αλ τσαντίρι είπε για το ΚΚΕ όλα αυτά που είπε» δήλωσε η Ελένη Γερασιμίδου η οποία μετά είπε να επιτεθεί φραστικά και στους δημοσιογράφους, οι οποίοι απλώς αναπαρήγαγαν τα όσα εκείνη είπε.

«Γίναμε θέμα σε πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές και έγινε μεγάλη ιστορία. Άλλη φορά δεν πρέπει να πολυμιλάω δημόσια γιατί το επίπεδο είναι τέτοιο που δεν δίνουν σημασία σ’ αυτά που λες αλλά σε ό, τι νομίζουν αυτοί. Είναι κάτι πολύ έξυπνα παιδιά που είναι δημοσιογράφοι, δεν ξέρω αν είναι και στην ΕΣΗΕΑ κι όλας και κάθονται και κουτσομπολεύουν με κακία. Πρέπει να πως εγώ στενοχωρήθηκα πολύ και αυτοί οι δημοσιογράφοι βγάλανε και λεφτά πάνω στην πλάτη μου».