​«Κόλαση» είχε κάνει το τελευταίο διάστημα την ζωή του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη, ένας άγνωστος ο οποίος απειλούσε την ζωή του τραγουδιστή και της οικογένειας του!

7176_ROYVAS_ZIGOYLI_17102014.jpg
Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο νεαρός άνδρας (που τελικά αποδείχθηκε πως ήταν μόλις 18 ετών), χρησιμοποιούσε το Facebook, το Twitter και το Instagram για να στέλνει μηνύματα στον τραγουδιστή, στα οποία μεταξύ άλλων έλεγε: «Οι μέρες σου για σένα και την οικογένεια σου είναι μετρημένες», «Θα πεθάνετε εσύ και τα παιδιά σου», «έρχεται το τέλος σας».

7020_ZIGOYLI_ROYVAS_16102015.jpg
Για να μην τον «πιάσουν», ο 18χρονος άλλαζε συνεχώς προφίλ και ονόματα στο Facebook, επιλέγοντας να στέλνει τα απειλητικά μηνύματα μέσω Internet Café.

Όπως είναι φυσικό, μετά τις επαναλαμβανόμενες απειλές, ο Σάκης Ρουβάς θορυβήθηκε (αν και προσπαθούσε να μην το δείχνει στις κατά καιρούς δημόσιες εμφανίσεις του όπου έδινε το "παρών" πάντοτε χαμογελαστός), γι΄αυτό και αποφάσισε να απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος , καθώς το εν λόγω άτομο είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος του.

5046_ZIGOYLI_ROYVAS_21012015.jpg
Αποτέλεσμα ήταν να ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

0833_KATIA_ZIGOYLI_SAKIS_ROYVAS_16112015.jpg
Τέλος καλό όλα καλά όμως, αφού ο 18χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, όπου όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αποδείχθηκε απλώς πως έκανε φάρσες και οι απειλές ήταν αβάσιμες.