​Μία συγκλονιστική και άκρως δυσάρεστη αποκάλυψη έκανε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο Στέλιος Καλαθάς.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος, πριν από αρκετά χρόνια, εξαιτίας ενός ιατρικού λάθους, ο μπαμπάς του «έχασε» το ένα του πόδι!

«Ο μπαμπάς μου κάπνιζε πάρα πολύ και κάποια στιγμή άρχισε να έχει προβλήματα στις αρτηρίες στα πόδια του. Του βάλανε κάποια στεντ, αλλά δεν έπρεπε. Ήταν ιατρικό λάθος. Εξαιτίας αυτού, μέσα σε δύο με τρεις μέρες κατέβηκε όλο το αίμα στα πόδια και οι αρτηρίες δεν μπορούσαν να το στείλουν στην καρδιά, με αποτέλεσμα να ακρωτηριάσουν οι γιατροί το ένα του πόδι κ��ι να έχουμε μεγάλα προβλήματα με το άλλο. Στο τέλος βρέθηκε καθηλωμένος σε ένα αναπηρικό καροτσάκι» είπε ο ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Τα γεγονότα συνέβησαν πολύ ξαφνικά. Βούλωσαν οι αρτηρίες στα πόδια του και δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει το αίμα, για πέντε χρόνια. Ήταν πολύ δύσκολα χρόνια και για τον ίδιο και για εμάς. Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος με ιδιαίτερες ικανότητες, γιατί δεν μου αρέσει να λέω με αναπηρία, που δεν μπορούσε να κινηθεί στην πόλη με ευκολία. Με την στάση που είχε απέναντι στο πρόβλημά του μου έδειχνε πόση δύναμη μπορεί να έχει ένας άνθρωπος, όταν έχει περάσει τόσο πόνο. Κάθε μέρα ξυπνούσε και χαμογελούσε παρόλο που περνούσε πολύ δύσκολα και αυτό για μένα ήταν ένα μάθημα. Έμαθα να αντλώ δύναμη ακόμη και από τον πόνο γιατί αν τον διαχειριστείς σωστά σε προχωράει...».