​Στις φήμες που την ήθελαν να έχει ερωτική σχέση με τον Γιώργο Κιμούλη αναφέρθηκε έμμεσα πλην σαφέστατα η Κατερίνα Γερονικολού, η πρωταγωνίστρια της κωμικής σειράς του Star, «Τρελή Οικογένεια», που μεταδίδεται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, στις 21:00.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «You», η γοητευτική ηθοποιός δεν κρύβει ότι δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει το θάνατο του πατέρα της, σε ηλικία 13 ετών. «Η απώλεια λειτούργησε σαν μεγεθυντικός φακός για τη σχέση μου με την μητέρα μου και την αδερφή μου. Μεγέθυνε την αγάπη μας και μας συσπείρωσε», λέει η Κατερίνα και συνεχίζει: «νομίζω ότι ο θάνατος ενός αγαπημένου προσώπου δεν ξεπερνιέται ποτέ. Σίγουρα, όμως, γίνεσαι πιο δυνατός και ώριμος».

Σε ερώτηση για το αν στο πρόσωπο του εκάστοτε συντρόφου της αναζητά το πατρικό πρότυπο, η ηθοποιός αναφέρει πως «δεν έχω υπάρξει ποτέ με κάποιον που με περνάει πολλά χρόνια. Συνήθως οι σύντροφοί μου είναι ή συνομήλικοι ή λίγο πιο μεγάλοι», διαψεύδοντας έμμεσα, αλλά ξεκάθαρα, όσα γράφτηκαν στο παρελθόν για τη σχέση της με τον Γιώργο Κιμούλη!