​Την περιπέτεια με την υγεία του, που, όπως λέει, του άφησε ένα μεγάλο ψυχικό τραύμα και μία ουλή, περιγράφει ο Ηλίας Βρεττός, αποκαλύπτοντας ότι κινδύνευσε να χάσει το νεφρό του!

«Είχα ένα σημαντικό πρόβλημα με το νεφρό μου. Ένα πρωί ξύπνησα από τους πόνους και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Μου διαγνώστηκε μια σοβαρή ασθένεια κι έπρεπε να χειρουργηθώ άμεσα. Αν δεν εγχειριζόμουν, θα έχανα το νεφρό μου», λέει, στο περιοδικό «Yes», ο τραγουδιστ��ς.

Το πρόβλημα προέκυψε όταν ήταν 13 ετών και, όπως λέει ο ίδιος, «για τρεις μήνες έμεινα εκτός σχολείου και δραστηριοτήτων - τότε έκανα πρωταθλητισμό στην κολύμβηση και στο πόλο. Ήμουν μακριά από τους φίλους, τις συνήθειές μου. Όλα πήγαν καλά!».

«Όλο αυτό μου άφησε ένα πολύ μεγάλο ψυχικό τραύμα και μια μεγάλη ουλή, την οποία την κάλυψα με τατουάζ με τη φράση “ότι δε σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό”. Παρότι κάποιοι μου έλεγαν ότι το σημάδι είναι σέξι, εγώ δεν μπορούσα να το βλέπω. Λόγω, πάντως, αυτής της περιπέτειας, έβαλα άλλες προτεραιότητες στη ζωή μου», καταλήγει ο Ηλίας.