​Για τον σύντροφο της κόρης του, Δημήτρη Θεοδωρίδη, τον οποίο έχει γνωρίσει από κοντά, ρωτήθηκε ο πατέρας της Δούκισσας Νομικού, στην πρεμιέρα του οποίου βρέθηκε το ζευγάρι!

«Η Δούκισσα μου έχει αδυναμία, εγώ έχω τρέλα γι’ αυτή. Εντάξει, χαίρομαι, με εμψυχώνει το κορίτσι μου το μικρό. Είναι και η γυναίκα μου από κάτω», είπε ο Νίκος Νομικός, που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τρίτης με τον Τόλη Βοσκόπουλο και, όταν τον ρώτησαν για τον επιχειρηματία, ανέφερε: «ουδέν σχόλιο! Δεν θέλω να μιλάμε γι’ αυτά, για την κόρη μου, φτάνει. Τα υπόλοιπα δεν χρειάζονται!».

collageνομικου.jpg

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η Δούκισσα και ο Δημήτρης μένουν εδώ και περίπου δύο μήνες κάτω από την ίδια στέγη, στο σπίτι του επιχειρηματία, στα βόρεια προάστια της Αθήνας. Πάντως, οι γονείς της σέξι ξανθιάς έχουν γνωρίσει τον καλό της από τον περασμένο Μάρτιο, ενώ και εκείνη έχει γνωριστεί με την μητέρα του, Ελένη Κόκκαλη.

collagesss.jpg

«Με την σύζυγο μου, Ούρσουλα, είμαστε μαζί 35 χρόνια και ο έρωτας είναι δυνατός. Βλέπουν και τα παιδιά μας αυτό τον έρωτα και ψάχνουν να βρουν τα ταίρια τους σε αυτά τα πρότυπα», κατέληξε ο τραγουδιστής.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Νίκος Νομικός