Αν αναρωτιέστε ποιος είναι υπεύθυνος για τα εντυπωσιακά σχέδια των πολυάριθμων τατουάζ της Ριάνα, η απάντηση βρίσκεται σ΄ ένα περίεργο όνομα. Ο tattoo artist , Kιθ Μπανγκ Μακ Κάρντι, έχει όπως φαίνεται αναλάβει εργολαβία τη διακόσμηση των σωμάτων όλων των μεγάλων αστεριών της βιομηχανίας του θεάματος.

Όπως ο ίδιος είπε σε συνέντευξή του, έχει κάνει στην Ριάνα πάνω ��πό 12 tattoo, στην Κέτι Πέρι 3 με 4, ενώ στον Τζάστιν Μπίμπερ 4 με 5!

Ανάμεσα στους λαμπερούς πελάτες του Μπανγκ, βρίσκονται επίσης μεταξύ άλλων η Κάιλι Τζένερ, ο Λεμπρόν Τζέημς και η Αντέλ, όμως , όπως λέει ο ίδιος δεν γνωρίζει γι αυτούς σχεδόν τίποτα.

«Ο κόσμος νομίζει ότι ξέρω ένα σωρό κουτσομπολιά για τα αστέρια της σόου μπιζ, επειδή φαίνεται πως ανήκω σ΄αυτόν τον χώρο, στην πραγματικότητα όμως δεν ξέρω ποιος βγαίνει με ποια, ούτε πόσα αντίτυπά πουλάνε τα άλμπουμ τους. Εγώ ζω στον μικρό μου κόσμο που αποτελείται από τα δύο παιδιά μου, την εταιρία μου και τις δημιουργίες μου» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η βελόνα και τα μελάνια είναι για τον Μπανγκ τρόπος ζωής. Για εκείνον το δέρμα των διάσημων και των καθημερινών ανθρώπων δεν έχει καμιά διαφορά. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να βρίσκει κόσμο πρόθυμο να τον εμπιστευτεί για να στολίσει το σώμα του με την τέχνη του.

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star