​Το στερνό «αντίο» στον Μηνά Χατζησάββα ετοιμάζονται να πουν συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του. Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, μετά την κηδεία στην Αθήνα, θα ακολουθήσει αποτέφρωση εκτός Ελλάδας, ενώ τελευταία επιθυμία του ηθοποιού ήταν να βοηθηθούν άνθρωποι σε ανάγκη.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο ηθοποιός «έσβησε» το βράδυ της Δευτέρας, σε ηλικία 67 ετών, στην Εντατική του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», όπου «πάλευε» μετά από εγκεφαλικό.

Με ανάρτησή του στα social media, το μεσημέρι της Τρίτης, ο στενός φίλος και συνάδελφος του ηθοποιού, Γιώργος Κοτανίδης, έκανε γνωστές λεπτομέρειες για την κηδεία, αλλά και την τελευταία επιθυμία του.

«Η κηδεία του Μηνά Χατζησάββα θα είναι πολιτική, όπως επιθυμούσε ο ίδιος και θα γίνει αύριο, Τετάρτη, στις 12:00 στο Α' Νεκροταφείο. Και πάλι, σύμφωνα με την επιθυμία του, θα ακολουθήσει αποτέφρωση του νεκρού που θα γίνει εκτός Ελλάδας λόγω βαρβαρότητας της ελληνικής πολιτείας, που αρνείται να επιτρέψει την καύση που γινόταν στην αρχαιότητα», έγραψε, στη σελίδα του στο Facebook.

Όπως πρόσθεσε ο ίδιος, ακολουθώντας την επιθυμία του εκλιπόντα, «ο σύντροφός του Κώστας Φαλελάκης, οι αδελφές και οι ανιψιές του, ζητούν να μην υπάρξουν στεφάνια. Θα υπάρξει ένα κουτί όπου θα ρίξουμε τον οβολό μας και όσα χρήματα μαζευτούν θα δοθούν σε οργανώσεις προσφύγων και μεταναστών».

Ο θάνατος του Μηνά Χατζησάββα, ενός από τους πιο σπουδαίους και ταλαντούχους ηθοποιούς του κινηματογράφου, του θεάτρου και της τηλεόρασης, βύθισε στο πένθος, όχι μόνο τους οικείους του, αλλά και σύσσωμο τον καλλιτεχνικό κόσμο, που τον αποχαιρέτησε με συγκινητικά λόγια.

κοτανιδηςχατζησαβας.jpg


Δείτε στο βίντεο το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του Star για το θάνατο του Μηνά Χατζησάββα!