Γάμο περιμέναμε, χωρισμός προέκυψε: περίπου ενάμιση χρόνο μετά τον αρραβώνα της χώρισε μία από τις πιο γνωστές ηθοποιούς! Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, αφορμή στάθηκε η... δημοσιότητα!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, τον Ιούνιο του 2014, η Κόρτνεϊ Κοξ -που έγινε παγκοσμίως γνωστή από τον ρόλο της Μόνικα στη σειρά «Τα Φιλαράκια», την οποία στη χώρα μας μεταδίδει τα Σαββατοκύριακα το Star αρραβωνιάστηκε με τον 38χρονο ροκά των Snow Patrol, Τζόνι ΜακΝτέντ, μετά από δέκα μήνες σχέσης.

Μάλιστα, το πάλαι ποτέ ζευγάρι ανακοίνωσε τα ευχάριστα μέσω Twitter, «ανεβάζοντας» την ίδια φωτογραφία, υπό την λεζάντα «αρραβωνιάστηκα αυτήν» και «αρραβωνιάστηκα αυτόν», αντίστοιχα.

270614224538_8267.jpg
(Η φωτογραφία με την οποία είχε ανακοινωθεί ο αρραβώνας)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, η Κόρτνεϊ και ο Τζόνι το διέλυσαν λόγω της… δημοσιότητας: όπως αναφέρεται, η ηθοποιός προτιμούσε τις κοσμικές εξόδους και τα φλας, εν αντιθέσει με τον μουσικό που ήθελε να αποφεύγει τα κοσμικά.

«Απευθύνθηκαν σε ειδικό γιατί είχαν διάφορα θέματα και καβγάδιζαν αρκετά», είπε, στο Hollywoodlife, πηγή από το περιβάλλον τους και συνέχισε: «ο Τζόνι αποφάσισε ότι ήθελαν να χωρίσουν. Δεν είπε κάποια συγκεκριμένη δικαιολογία, αλλά, γενικά, ότι θέλει να επικεντρωθεί στην μουσική και πως δεν αντέχει τους καβγάδες».

270614224536_6895.jpg
(Η πρώτη εμφάνιση της Κόρτνεϊ με το μονόπετρο στο αριστερό)

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο 38χρονος μουσικός μάζεψε τα πράγματά του και έφυγε από το σπίτι της πρώην αρραβωνιαστικιάς του, την περασμένη Πέμπτη...