Θλίψη και στενοχώρια στον καλλιτεχνικό χώρο, σκόρπισε ο θάνατος του σπουδαίου ηθοποιού, Μηνά Χατζησάββα, ο οποίος όπως σας ενημερώσαμε, έφυγε από την ζωή το βράδυ της Δευτέρας σε ηλικία μόλις 67 ετών.

Άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί του τόσο στο θέατρο, όσο και στην τηλεόραση μίλησαν για την απώλειά του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Ήταν ένα πολύ καλό παιδί, ένας πολύ καλός συνάδελφος, ένας καλός ηθοποιός που αγωνιζότανε χρόνια στο θέατρο και το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο» είπε χαρακτηριστικά η Χρυσούλα Διαβάτη, η οποία είχε συνεργαστεί με τον Μηνά Χατζησάββα το 1994 στην σειρά «Οι αγνοημένοι: Το πέρασμα».

Με συγκινητικά λόγια για τον ηθοποιό μίλησε και ο Γρηγόρης Βαλτινός!

«Ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος, φίλος και μεγάλος καλλιτέχνης. Έφυγε πάρα πολύ νωρίς, ίσως επειδή ήταν ένας άνθρωπος υπερευαίσθητος που τον επηρέαζαν όλα τα αρνητικά της ζωής».

Και ο Γεράσιμος Γεννατάς δεν μπόρεσε να κρύψει τη θλίψη του, όταν αναφέρθηκε στον σπουδαίο ηθοποιό για τον οποίο και τόνισε πως ήταν πάνω απ’ όλα άνθρωπος.

«Ο Μηνάς κουβαλούσε μία ιδιαίτερη ηθική, είχε μία ποιότητα ως άνθρωπος πέρα του καλλιτεχνικού γιατί τελικά ένα από τα πράγματα που μένουν περισσότερο στους ανθρώπους είναι το ποιος είναι ο άνθρωπος».