​Ένα βίντεο, που ετοίμασαν οι συνεργάτιδες της Ζήνας Κουτσελίνη, Ηλέκτρα Καλούδη και Μαρία Μανουσαρίδου, με την ζωή και τις επιτυχίες της Κατερίνας Κούκα, ήταν αρκετό για να κάνει την τραγουδίστρια να βουρκώσει.

«Κάθεσαι σε έναν καναπέ και βλέπεις να περνάνε μπροστά από μία οθόνη 30 χρόνων συνάδελφοι που έγιναν οικογένειά, που έγιναν φίλοι, που έγιναν η ζωή σου. Καταρχήν ευχαριστώ πολύ τα παιδιά που δούλεψαν για να γίνει αυτό το βίντεο γιατί ξέρω πως είναι δύσκολο να συγκεντρώσεις τόσο πολλή υλικό. Δεύτερον, είναι πολύ συγκινητικό να μιλάνε όλοι αυτοί οι σπουδαίοι άνθρωποι για σένα(σ.σ: μίλησαν η Λένα Αλκαίου, ο Μιχάλης Ρέππας, η Σοφία Βόσσου, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης). Νομίζω ότι οι άνθρωποι σου δίνουν ό, τι τους δίνεις και εγώ όλους αυτούς τους ανθρώπους τους έκανα ζωή μου. Όταν μοιράζεσαι τη σκηνή, τις δυσκολίες, τις πρόβες, τις αγωνίες, δικά σου πράγματα, στο τέλος με αυτούς τους ανθρώπους, γίνεσαι οικογένεια και δεν μπορείς να τους δεις αλλιώς» είπε με τρεμάμενη φωνή η Κατερίνα Κούκα.

Η ίδια, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον μοναχογιό της, τον Γιώργο, τον οποίο και γέννησε όταν ήταν μόλις 16 ετών.

«Όταν σε πολύ μικρή ηλικία παντρεύεσαι και γίνεσαι μητέρα, αυτόματα ωριμάζεις. Ποτέ δεν είναι εύκολη υπόθεση η διαπαιδαγώγηση και το μεγάλωμα ενός παιδιού. Όταν ο γιος μου ήταν έφηβος ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα, γιατί δεν μπορούσα να του επιβληθώ καθόλου. Ένα από τα λάθη που κάναμε ήταν πως κάποια στιγμή μπερδέψαμε τους ρόλους μας και γίναμε φίλοι, όμως αυτό το γέννησε η ανάγκη, οι συνθήκες και η μικρή διαφορά ηλικίας» δήλωσε χαρακτηριστικά.