​Μετά το…ξέσπασμα του σε εβδομαδιαίο περιοδικό της προηγούμενης εβδομάδας, ο Στάθης Στιβακτάκης είπε να μας «μιλήσει» με τα μάτια αυτή την εβδομάδα, και πόζαρε στον φακό του Πάνου Γιαννακόπουλου, για λογαριασμό του «Down Town Κύπρου».

δτ1.jpg
Όπως βλέπετε στο φωτορεπορτάζ, ο σέξι γαλανομάτης Κρητικός παρά το γεγονός ότι δήλωνε πως δεν πρόκειται να δώσει άλλες συνεντεύξεις και να φωτογραφηθεί, φαίνεται πως άλλαξε γνώμη και έδωσε ΑΛΛΗ ΜΙΑ συνέντευξη (χάσαμε το λογαριασμό), όπου εξήγησε για ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ, τον λόγο που κατέβηκε στην Αθήνα:

δτ2.jpg
«Πήγα, μωρέ, κι εγώ να διαδηλώσω με τους συναδέλφους μου, την αγροτιά, για τα αιτήματά μας. Κατεβήκαμε από την Κρήτη, από τα όρη μας και ήρθαμε εδώ σε εσάς στην Αθήνα, όξω από τη Βουλή για να ακουστεί η φωνή μας. Αν γίνει αυτό το ψήφισμα που λένε, να ξέρετε ότι θα διαλυθεί όλη η αγροτιά. Θα πέσει όλος ο αγροτικός κόσμος. Θα μας διαλύσουνε, μωρέ!»

Μάλιστα δεν π��ρέλειψε να… παραπονεθεί κιόλας, λέγοντας ότι τον έχουν ζαλίσει!

δτ3.jpg
«Με έχουνε ζαλίσει! Με πονεί η κεφαλή μου πια από τα τηλέφωνα. Αυτός ο διάολος δεν σταματάει να χτυπάει ούτε λεπτό. Κλήσεις, μηνύματα, κουράστηκα πια», ξεκαθαρίζοντας πως ναι μεν «ωραία είναι η προβολή, χαίρομαι που μιλώ για τον τόπο μου, το χωριό μου, τη ζωή μας εδώ. Μου αρέσει που με ρωτούν για μένα, αλλά εμένα με απασχολεί η αγροτιά. Τι θα κ��νουμε από εδώ και πέρα. Δεν με νοιάζει να βγαίνω στις τηλεοράσεις και να μιλώ για άσχετα. Με νοιάζει τι θα γίνει τώρα με εμάς. Εγώ ξέρω αυτό που ζω, εγώ και οι σύντεκνοί μου. Τη δύσκολη και σκληρή ζωή.Όλη την ημέρα είμαι εκεί δα νας, πάνω στα όρη».

δτ4.jpg
Παράλληλα, ο σέξι γαλανομάτης Κρητικός, μας ενημέρωσε πως εκείνος και η θάλασσα δεν έχουν… καμία σχέση:

«Δεν μου αρέσει, δεν πηγαίνω. Ούτε που θυμάμαι πόσος καιρός έχει περάσει που πάτησα το ποδάρι μου εκεί», καθώς και ότι επειδή ζει στα όρη, δεν ξέρει κολύμπι.

Όσο για το αν έχουν γυναίκες στα… όρη; «Όχι δεν έχουμε στα όρη. Αλλού έχουμε, πιο κάτω. Έτσι κι αλλιώς η δουλειά των γυναικών δεν είναι στα όρη, αλλά στο σπίτι».