Ε αυτό δεν το περιμέναμε: την ώρα που άλλοι celebrities ξενυχτούν σε κοσμικά events, ή χαλαρώνουν στα χλιδάτα σπίτια τους, ο Ντέβιντ Μπέκαμ το ξημερώνει κάνοντας… δουλειές στο σπίτι, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος!

«Δεν μπορώ να χαλαρώσω τη νύχτα αν δεν είναι όλα καθαρά και στη θέση τους, οπότε θα μείνω ξύπνιος μέχρι τη 01.00, για να είμαι σίγουρος πως όλα είναι τακτοποιημένα. Αν χρειαστεί, θα βάλω και ηλεκτρική σκούπα ή όλα τα πράγματα στο πλυντήριο πιάτων!», εξομολογείται, στο περιοδικό «People», ο 40χρονος σταρ, που πρόσφατα ανακηρύχθηκε ως ο πιο σέξι άνδρας του 2015.

Σαν να μην έφταναν τα οικοκυρικά, έχει και την… τσαπατσουλιά της συζύγου του να αντιμετωπίσει, καθώς, όπως παραδέχεται «η Βικτόρια είναι το ακριβώς αντίθετο. Θα αφήσει τα παπούτσια της στη μέση του χολ και πεταμένα τα προϊόντα του μακιγιάζ, οπότε εγώ είμαι εκείνος που τρέχω από πίσω της για να συμμαζεύω. Είναι εξουθενωτικό!»

«Τα παιδιά, αντιθέ��ως, μας ξυπνάνε και τακτοποιούν τα κρεβάτια τους με θρησκευτική ευλάβεια, ακόμη και η Χάρπερ. Θα πρέπει να τη βοηθάς, βέβαια, αλλά μου έχει μοιάσει σε αυτό περισσότερο από τα άλλα παιδιά μας. Θα ετοιμάσει τα ρούχα που θα φορέσει το πρωί από το προηγούμενο βράδυ!», συνεχίζει ο Ντέιβιντ, ενώ, σε ερώτηση για την αγαπημένη του ώρα της ημέρας, απαντά: «είναι όταν όλα τα παιδιά έχουν λουστεί και μπανιαριστεί και καθόμαστε όλοι μαζί μπροστά στην τηλεόραση με μια κούπα τσάι και μιλάμε. Μάλιστα, γυρίζω και λέω στα παιδιά “OK, αυτό είναι το αγαπημένο κομμάτι των διακοπών του μπαμπά, μέχρι σήμερα”... Είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια και, όσο σκληρά κι αν δουλεύουμε, τίποτε δεν έρχεται πριν από τα παιδιά μας».