Ο απόλυτος Έλληνας σταρ μιλά για το απόλυτο όνειρό του!
Ο -ομολογουμένως κάπως κλισέ- τίτλος αποτυπώνει την για πρώτη φορά αποκάλυψη του Σάκη Ρουβά ότι θα ήθελε να παίξει (και να ξαναπαίξει) τον Οιδίποδα στο θέατρο!
«Το αρχαίο θέατρο με συναρπάζει. Θα μπορούσα να παίζω τον Οιδίποδα σε όλη μου τη ζωή. Αφότου γεννήθηκα έως να πεθάνω. Όχι γιατί πιστεύω ότι θα παίξω τον καλύτερο Οιδίποδα του κόσμου, ούτε γιατί πιστεύω ότι θα τον παίξω καλύτερα από τον Μινωτή. Αλλά θα το κάνω σαν ένας άνθρωπος που κατανοεί ότι όσο κι αν παίζει αυτό το ρόλο, πάντα θα υπάρχει κάτι που δεν το βρήκε» τονίζει ο Σάκης Ρουβάς.
Ο Σάκης Ρουβάς αποκαλύπτει ότι έχει σκοπό να κάνει κι άλλες ταινίες και σίγουρα θα παίξει και θέατρο, ενώ φυσικά δεν ξεχνά και το τραγούδι αφού μέσα στον Δεκέμβριο κυκλοφορεί το καινούργιο του άλμπουμ.
Όσον αφορά το πότε θα φάμε κουφέτα από τον ίδιο και την Κάτια Ζυγούλη, ο Σάκης Ρουβάς αποκαλύπτει ότι το εξετάζει αλλά δεν αποτελεί προτεραιότητα για το ζευγάρι, ενώ αποκαλύπτει ότι όχι μόνο της έχει κάνει αμέτρητες προτάσεις γάμου αλλά και παραλίγο να την παντρευτεί… αιφνιδιαστικά πρόπερσι στα βαφτίσια της κόρης τους!
«Στα βαφτίσια της Αριάδνης, πρόπερσι το καλοκαίρι, ήμουν έτοιμος. Με τις βέρες στην τσέπη. Δύο μυστήρια μαζί. Και μετά σκέφτηκα “γιατί να της στερήσω τη χαρά της προετοιμασίας;”. Έχω δικαίωμα να της στερήσω αυτή την εμπειρία; Της έδωσα το δαχτυλίδι και ταυτοχρόνως της έκανα πρόταση γάμου» αποκαλύπτει.