​Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σε συνέντευξή του μίλησε για την αποχώρηση του πρόσφατα από συνέντευξη επειδή ενοχλήθηκε από την ερώτηση δημοσιογράφου, την πατρότητα, αλλά και την κριτική του Γιώργου Λιάγκα.

Για τις προσωπικές ερωτήσεις και την αποχώρησή του από συνέντευξη είπε «Είμαι της άποψης ότι δεν φταίει η ερώτηση. Το θέμα είναι η απάντηση που δίνεται σε κάθε ερώτηση. Γενικότερα, όλα τα χρόνια αντιμετωπίζω τα πάντα με χιούμορ. Το παρασκήνιο αυτής της ερώτησης είναι το ουσιαστικό για τον ντόρο που έγινε αργότερα. Η ίντριγκα πάντα πουλάει».

Για την κριτική του Γιώργου Λιάγκα τόνισε «Μπορεί πολλές φορές να έχει δίκιο σε κάποια πράγματα, ο τρόπος του όμως δεν είναι καθόλου κομψός. Το να πει ότι πρέπει να χαλαρώσουν οι ηθοποιοί, είναι κάτι που δεν τον τιμά. Ο Γιώργος Λιάγκας δεν έχει μέτρο στην κριτική του. Η κριτική έχει και κάποιο όριο. Το να κάθεσαι και να μοιράζεις μια υποτίμηση για όλους ανεξαιρέτως. Δεν νομίζω ότι είναι καλό αυτό το τσουβάλιασμα που κάνει. Σε αυτό το πράγμα εί��ε δίκιο και το κατάλαβα κι εγώ. Η απάντηση που έγραψα εγώ στο facebook δεν πήγαινε στον Λιάγκα. Δεν έχω να χωρίσω κάτι μαζί του. Δεν είχα σκοπό να απαντήσω σε κάτι, ίσα ίσα που πιστεύω ότι εν μέρει είχε δίκιο. Η διατύπωσή του έχει ένα θέμα, είναι άγαρμπη και εμένα σε κάποια θέματα με ενοχλεί».

Τέλος αναφέρθηκε και στην πατρότητα. «Το παιδί είναι μια τεράστια αλλαγή προτεραιοτήτων. Ουσιαστικά, ένας πατέρας από ένα σημείο και μετά καταλαβαίνει ότι έχει παιδιά. Πριν από λίγο καιρό άρχισα να συνειδητοποιώ ότι αυτό είναι ένα παιδί και είναι δικό μου. Τώρα αρχίζει και επικοινωνεί. Όταν θα σου πει ένα μπαμπά και θα σε κοιτάξει, ή θα της πεις πάρε με αγκαλιά και θα απλώσει τα χεράκια. Υπάρχει μια δράση- αντίδραση και σου φαίνεται λίγο παράξενο. Και πιστεύω ότι κανένας πατέρας δεν είναι έτοιμος να γίνει πατέρας, πριν γίνει πατέρας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η απάντηση του Τσιμιτσέλη στο «χώσιμο» του Λιάγκα επειδή ενοχλήθηκε από δημοσιογράφο!

Τσιμιτσέλης: «πρέπει να πω ότι το κάνω με την γυναίκα μου 5 φόρες την μέρα;»