​Την μεγάλη τρέλα που έχει για τα αυτοκίνητα, εξομολογήθηκε, ο Νίκος Βέρτης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Φαίη Σκορδά!

«Το πρώτο πράγμα που αγόρασα, όταν πήρα λεφτά στα χέρια μου, ήταν αυτοκίνητο. Δυστυχώς το μεγάλο μου κουσούρι είναι η ταχύτητα και τα αυτοκίνητα. Και να πεινάω, αυτοκίνητο πρέπει να ��χω» παραδέχτηκε ο τραγουδιστής και πρόσθεσε: «Αν θέλω να τρέξω με το αμάξι μου, θα πάω σε δύο καλούς δρόμους στην Ελλάδα που έχω σταμπάρει και είμαι ικανός να πάω ακόμα και στο εξωτερικό. Να ξεκινήσω δηλαδή 12 η ώρα το βράδυ, να βάλω την μουσική μου και να οδηγώ μέχρι τις πέντε το πρωί».

Ο τραγουδιστής μπορεί τώρα να έχει ένα καλό βιοτικό επίπεδο, ωστόσο τα παιδικά του χρόνια κάθε άλλο παρά εύκολα ήταν.

«Πέρασα πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια. Στην τάξη ήμουν από τα παιδιά που δεν είχαν λεφτά να πάρουν ένα ζευγάρι παπούτσια. Η μητέρα μου δεν είχε λεφτά να μου τα αγοράσει , όμως είχε πάντα τον τρόπο να με κάνει να μην νιώθω άσχημα γι’ αυτό. Παραδείγματος χάριν, όλοι φορούσαν φιρμάτα παπούτσια και μου έλεγε πως είναι χάλια εξωτερικά. Την ευγνωμονώ τόσο πολύ γι’ αυτό την μητέρα μου. Μία οχταετία φάγαμε χαστούκια σε πολλά επίπεδα, όχι μόνο στο οικονομικό, όμως μέσα στο σπίτι δεν υπήρχε στενοχώρια. Υπήρχε πάντα χαρά στο σπίτι μας, ακόμα και όταν το ψυγείο μας ήταν άδειο» θυμήθηκε ο καλλιτέχνης.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην δημοσιότητα, λέγοντας: «Αν είχα ένα κουμπί να το πατάω την ώρα που κατεβαίνω από την σκηνή και να μην με ξέρει κανείς, θα το πατούσα χωρίς δεύτερη σκέψη. Δεν απολαμβάνω καθόλου την δημοσιότητά στην προσωπική μου ζωή. Αντιθέτως όταν βγαίνω στη σκηνή είμαι το μεγαλύτερο ψώνιο….Τα πιο ωραία πράγματα στη ζωή, είναι τα απλά. Όταν όμως ένας άνθρωπος είναι γνωστός, δεν μπορεί να κάνει ακόμη και κάποια πολύ απλά πράγματα».

Τέλος, ο Νίκος Βέρτης, ε��ομολογήθηκε πως είναι ένας άνθρωπος που ερωτεύεται δύσκολα γι’ αυτό και κάνει σχέσεις πολύ δύσκολα.