​Τον 18 μηνών εγγονό του, σύστησε στους τηλεθεατές της εκπομπής, «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο Αντύπας.

Ο τραγουδιστής, φόρεσε την αθλητική του φόρμα και το καπελάκι του, και έκανε τραμπάλα και κούνια με τον μικρό Δημητράκη, σε πάρκο της Θεσσαλονίκης.

«Ο Δημητράκης μας άλλαξε τη ζωή. Μας έφερε το γέλιο, το χαμόγελο και την αισιοδοξία. Τον αγαπώ πολύ. Γίνομαι και εγώ μαζί του ένα παιδάκι. Θα τον πάω στο πάρκο, θα παίξουμε μαζί μπάλα, θα τον πάω στις κούνιες, θα πάμε βόλτα... Θέλω να τον δω να παίζει στις αλάνες, να τον δω να μεγαλώνει και να μου φέρει κάποια στιγμή και την κοπέλα του, και να κάνει πραγματικότητα το δικό του όνειρο. Του αφιερώνω το «Οδηγώ και σε σκέφτομαι, γιατί όταν οδηγώ, σκέφτομαι τον Δημητράκη» είπε χαρακτηριστικά ξαπλωμένος στο γρασίδι.

Παππούς και εγγονός δεν ήταν μόνοι τους, αλλά στην παρέα τους ήταν και η κόρη του τραγουδιστή, Όλγα!

«Δεν είναι ο κλασικός παππούς, που θα πάει το εγγόνι του κάθε μέρα βόλτα και θα το ταΐσει, όμως ο χρόνος που περνάει μαζί του είναι ποιοτικός» ανέφερε η μοναχοκόρη του τραγουδιστή.

Ωστόσο, ο ίδιος εξέφρασε και ένα... παράπονο που έχει από τον μικρό Δημήτρη: «Στήνει αυτοκινητάκια στη σειρά. Αρχίζει τώρα και λέει τις πρώτες λεξούλες. Η πρώτη λέξη που είπε ήταν μπαμπάκα, μετά είπε μαμάκα, γιαγιάκα, μαμ, παππού δεν έχει πει ακόμη. Εγώ τον λέω " Δημητράκη Μπαρμουνάκι μου" και του βάζω το ραδιοφωνάκι και χορεύει».

O Αντύπας παράλληλα, αποκάλυψε και το μυστικό του γάμου του με την Στέλλα, με την οποία και είναι 33 χρόνια μαζί!

«Είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος και νομίζω πως κρατάμε την οικογένειά μας τόσα χρόνια, επειδή διεκδικεί κάθε μέρα ο ένας τον άλλο καθημερινά. Οι περισσότερες σχέσεις διαλύονται στο χρόνο μην πω και στο εξάμηνο. Ο γάμος είναι σαν λουλούδι. Όταν δεν το φροντίζεις, μαραίνεται. Εγώ έμαθα να υπολογίζω, να σέβομαι και να εκτιμώ τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου. Αν κάποιος ��εν τα κάνει αυτά σ’ ένα γάμο, τελειώνει κάποια στιγμή. Δεν περάσαμε μόνο καλές στιγμές αλλά και άσχημες. Μας δυνάμωσαν όμως και μας έκαναν να γίνουμε μία γροθιά».