​Άγνωστες και πολύ πικάντικες λεπτομέρειες μέσα από την υπερπολυτελή έπαυλη του Τσάρλι Σιν στην οποία ο διάσημος ηθοποιός είχε «κρυφτεί» όλα αυτά τα χρόνια κ��νοντας όργια (αν και οροθετικός), αποκάλυψε ο προσωπικός βοηθός του.

Για τον Στιβ Χαν ο λόγος, ο οποίος μίλησε στη «Daily Mail» για τον έκλυτο βίο που έκανε ο 50χρονος σταρ, αλλά και για το πώς του αποκάλυψε πως έχει τον ιό HIV.

Charlie-Sheens-PA-Steve-Han.jpg
Όλα ξεκίνη��αν το 2011 σε ένα από τα πολλά πάρτι με πορνοστάρ και φίλους του, που διοργανώνε κατά καιρούς ο Τσάρλι Σιν. Κάποια στιγμή, φτιαγμένος με κοκαϊνη όπως ήταν, ο ηθοποιός πήρε ένα μαχαίρι και άρχισε να κάνει επίδειξη στους παρευρισκόμενους. Λίγο το αλκοόλ, λίγο τα ναρκωτικά, το μαχαίρι του έφυγε και όπως έπεφτε του έσκισε το πόδι, με αποτέλεσμα να πεταχτεί αίμα στο χαλί και πάνω σε ένα iPad.

MAIN-Charlie-Sheens-PA-Steve-Han.jpg
Όταν οι φίλοι του πήγαν να το καθαρίσουν, ο Σιν άρχισε να φωνάζει:

«Μην αγγίζεις το αίμα μου! Μην το αγγίζεις! Έχω αυτό το πράγμα!»

Kανείς δεν κατάλαβε τότε τι εννοούσε, αλλά ο βοηθός του άρχισε να υποπτεύεται ότι κάτι δεν πάει καλά: «Υπέθεσα πως είναι Ηπατίτιδα C ή κάτι τέτοιο, αλλά το μυαλό μου δεν πήγε στο χειρότερο».

spl1115003_001.jpg
Ο Χαν που ήταν βοηθός του ηθοποιού για 2,5 χρόνια και είχαν γυρίσει μαζί όλο τον κόσμο, γυρίζει το χρόνο πίσω και θυμάται την περίοδο που ο 50χρονος σταρ του εκμυστηρεύτηκε ότι είναι φορέας του ιού HIV:

«Ήμασταν σε ταξίδι τον Δεκέμβριο του 2012. Θυμάμαι πώς αντιμετώπιζα προβλήματα με έναν από τους σωματοφύλακες του Τσάρλι και ήμουν στεναχωρημένος. Εκείνη την νύχτα, ο Τσάρλι με ρώτησε τι μου συμβαίνει. Του ανοίχτηκα και του είπα όλα μου τα θέματα. Ήμασταν ειλικρινείς ο ένας με τον άλλον και κάποια στιγμή μου είπε πως η ζωή δεν είναι τέλεια. Μου αποκάλυψε πως είναι οροθετικός και πως το κόλλησε επειδή τα σκάτωσε. Έβαλα τα κλάματα, και μου απάντησε ότι δεν πεθαίνει, έχει πολύ καλό γιατρό και τα πράγματα θα καλυτερέψουν».

spl1145409_001.jpg
Μετά από αυτό οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά, ενώ ο Χαν φρόντιζε καθημερινά να παίρνει ο Σιν τα τρία χάπια του για τον ιό αν και όπως λέει του προκαλούσαν ναυτία, με αποτέλεσμα να μην τρώει καθόλου το φαγητό του.

spl1178092_007.jpg
«Πλήρωνε 1.500 δολάρια τη μέρα για προσωπικό σεφ αλλά το γεύμα του έμενε ανέγγιχτο».

spl1178092_011.jpg
Τέλος, ο Στιβ Χαν αποκάλυψε ότι ο Σιν είχε αγοράσει δεκάδες κουτιά από ειδικές αλοιφές επούλωσης των πληγών στο δέρμα του, αλλά αντί να τις χρησιμοποιεί τις μετέτρεπε σε… λιπαντικό για σεξ και κάλυπτε με αυτές τις πορνοστάρ, οι οποίες κυκλοφορούσαν όλη μέρα μες τη λίγδα.