​Το φως της δημοσιότητας είδαν νέα αποσπάσματα από την συνέντευξη που έδωσε προ ημερών η Αντζελίνα Τζολί στην «Telegraph», όπου μεταξύ άλλων είπε πως με τον Μπραντ Πιτ «σκοτώνονται» όπως όλα τα ζευγάρια.

Μιλώντας στην δημοσιογράφο Ρούμπι Γουόρινγκτον, η 40χρονη ηθοποιός αναφέρθηκε στην ηλικία της, στην εμμηνόπαυση, αλλά και στην μητρότητα, καθώς εκείνη και ο Μπραντ Πιτ έχουν συνολικά… έξι παιδιά!

spl890994_008.jpg
Η Τζολί που αυτό το διάστημα προωθεί την νέα της ταινία «By the Sea» δίνοντας την μια συνέντευξη μετά την άλλη, δεν έκρυψε πως μετά την διπλή μαστεκτομή (το 2013) και την πρόσφατη αφαίρεση των ωοθηκών της (ώστε να ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες να νοσήσει από καρκίνο όπως η μητέρα της), απολαμβάνει την εμμηνόπαυση:

«Βασικά μου αρέσει που βρίσκομαι στην εμμηνόπαυση. Δεν είχα έντονα συμπτώματα μέχρι στιγμής και γι' αυτό είμαι τυχερή. Νιώθω μεγαλύτερη και νιώθω κατασταλαγμένη ούσα μεγαλύτερη».

spl971868_001.jpg
Μάλιστα δεν κρύβει πως «χαίρομαι που μεγάλωσα. Δεν θα ήθελα να ήμουν πάλι νέα!».

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στο περιβόητο μητρικό ένστικτο, εξηγεί πως δεν το είχε… ποτέ:

«Δεν υπήρξα ποτέ τέτοιος άνθρωπος. Ποτέ δεν έπαιξα με κούκλες, ποτέ δεν έκανα babysitting. Δεν είχα κανένα φυσικό ένστικτο και καμία περιέργεια (για τη μητρότητα). Θέλησα να γίνω γονιός επειδή ένιωσα μια πραγματική σύνδεση με τη χώρα του Μάντοξ την Καμπότζη, και νοιαζόμουν πάρα πολύ για τα ορφανά παιδιά που δεν έχουν σπίτι. Νομίζω πως ο Μάντοξ κι εγώ μεγαλώσαμε μαζί. Κατά κάποιον τρόπο αυτός με δίδαξε πώς να το κάνω. Βεβαίως και είμαι πολύ τρυφερή με τα παιδιά μου, αλλά δεν ξέρω τελικά αν τα φροντίζω εγώ ή αν αυτά φροντίζουν εμένα».

spl1083139_003.jpg
Τέλος, δεν κρύβει πως από τις σημαντικότερες στιγμές-μεταβάσεις της ζωής της, ήταν όταν ο Μπραντ Πιτ υιοθέτησε τα παιδιά:

spl1170459_001.jpg
«Αυτό ήταν κάτι. Γιατί πάντα μπορείς να πάρεις διαζύγιο, αλλά δεν μπορείς να δραπετεύσεις από το να είσαι γονιός. Αυτό ήταν ένα μεγάλο, όχι δύσκολο, μεγάλο ζήτημα αλλά ήθελα να βεβαιωθώ πως τίποτα που να αφορά τα παιδιά δεν θα πήγαινε στραβά» καταλήγει.
spl1169742_002.jpg
spl1168415_017.jpg