​Τον απόλυτο «έρωτα» ζει η Ευδοκία Ρουμελιώτη με τον έξι μηνών γιο της, ο οποίος ήρθε στη ζωή της, φέρνοντας ξανά την ευτυχία.

Η ηθοποιός που πριν από τρία χρόνια «έχασε» την μητέρα της, χαμογελά ξανά μετά τον ερχομό του πρώτου της παιδιού, καρπού του έρωτα της με τον επιχειρηματία, Νικηφόρο Χαραγκιώνη.

8489_NIKIFOROS_XARAGIONIS_EVDOKIA_ROYMELIOTI_6112015.jpg
Όπως βλέπετε στο φωτορε��ορτάζ, οι παπαράτσι την τσάκωσαν πρόσφατα σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, παρέα με την κολλητή της φίλη Χριστίνα Θεοδωροπούλου.

ευ1.jpg
Σέρνοντας το καροτσάκι με τον γιο της, δεν σταμάτησε να τον φροντίζει, να του κάνει γκριμάτσες και να ασχολείται συνεχώς μαζί του.

ευ3.jpg
Όσο για το πότε θα βαφτίσει τον γιο της; Όπως αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού, η ηθοποιός και ο σύζυγός της προγραμματίζουν να τελέσουν το Μυστήριο τον Ιούλιο στην Αθήνα, ενώ ο μικρός θα πάρει όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, δυο ονόματα:

«Πραγματικά ακόμα στο πρώτο όνομα δεν έχουμε καταλήξει. Σίγουρα σαν δεύτερο θα βάλω της μαμάς μου από το Βασιλική(Βασίλης), αλλά ελπίζω να κάνω και ένα κοριτσάκι να το βγάλουμε Βασιλική» είχε δηλώσει τον περασμένο Αύγουστο η Ευδοκία Ρουμελιώτη.