Κρίσιμα είναι τα επόμενα 24ωρα για τον Μηνά Χατζησάββα, ο οποίος, όπως σας γράψαμε από το star.gr, νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μετά από εγκεφαλικό!

Όπως αποκάλυψε σε post του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπουζιώτης, ο 67χρονος ηθοποιός έπαθε τρία εγκεφαλικά μέχρι να φτάσει στο νοσοκομείο, την Δευτέρα που μας πέρασε, ενώ περιέγραψε και τις συγκλονιστικές στιγμές που προηγήθηκαν.

Το μήνυμά του στο facebook

"Μηνά μας, κουράγιο! Ένα από τα πιο αγαπημένα πλάσματα του θεάτρου, περνά μια πολύ δύσκολη δοκιμασία και όλοι έχουμε παγώσει με την είδηση ότι βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Δευτέρα βράδυ και ο Μηνάς Χατζησάββας βρισκόταν στο σπίτι του με τον αγαπημένο του συνάδελφο και φίλο Κώστα Φαλελάκη. Κάποια στιγμή ο Φαλελάκης ήταν σε διπλανό δωμάτιο και δεν έπαιρνε απάντηση σε ερώτηση που του έκανε και έσπευσε να δει τι έχει συμβεί για να τον βρει σε κακή κατάσταση. Είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο και σε ελάχιστα λεπτά ο φίλος του κάλεσε ένα ασθενοφόρο ,στο οποίο έπαθε και δεύτερο εγκεφαλικό επεισόδιο, ενώ ακολούθησε ένα ακόμα στον «Ευαγγελισμό» όπου οδηγήθηκε. Τις ώρες αυτές βρίσκεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται εξαιρετικά σοβαρή. Πλάι του βρίσκονται πολλοί δικοί του άνθρωποι,καθώς και δεκάδες συνάδελφοί του που τον αγαπούν ιδιαίτερα...Η σκέψη όλων μας είναι μαζί του.Μηνά μας, κουράγιο!"

XATZHSABBAS.jpg
Όπως σας γράψαμε και νωρίτερα, σε επικοινωνία που είχε το star.gr με το νοσοκομείο, έγινε γνωστό ότι ο Μηνάς Χατζησάββας διακομίστηκε στον «Ευαγγελισμό» σε κωματώδη κατάσταση, εισήχθη αμέσως στην Εντατική και οι επόμενες ώρες είναι πολύ κρίσισμες.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η βεβαρημένη του υγεία (καρδιολογικά προβλήματα και έμφραγμα) δεν επιτρέπει χειρουργική επέμβαση, ενώ στο πλευρ�� του βρίσκονται συγγενείς, φίλοι και άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό κόσμο.

251115101800_0112.jpg
(H τελευταία δημόσια εμφάνιση του ηθοποιού πριν την περιπέτεια/ Φαλελάκης - Μπιμπίλας - Χατζησάββας - Ρόχας)