Την πρώτη της φωτογραφία με ένα από τα δίδυμα μωρά της αποκάλυψε η Ρούλα Ρέβη και εξομολογήθηκε τον τρόπο με τον οποίο ο ερχομός των παιδιών άλλαξε την ζωή της!

Μέσω των social media, το πρωί της Τετάρτης, η φωτογράφος ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στον... εαυτό της, αφού σήμερα έχει γενέθλια.

reviss.jpg

Αγουροξυπνημένη αλλά τρισευτυχισμένη, η Ρούλα έκανε τους διαδικτυακούς της φίλους να «λιώσουν», ενώ αυτή είναι η πρώτη της πόζα με το μωρό στην αγκαλιά, αφού, μέχρι τώρα, δημοσίευε μόνο φωτογραφίες του συζύγου της, Αποστόλη Τότσικα, μαζί τους.

Παράλληλα, στη σελίδα της στο Facebook, η Ρούλα έκανε μία τρυφερή εξομολόγηση για το πώς άλλαξε τη ζωή της η μητ��ότητα, γράφοντας, μεταξύ άλλων: «τα δικά μου τα παιδιά, μου έδωσαν το μεγαλύτερο μάθημα της ζωής μου! Γεννήθηκαν και την ίδια στιγμή που έτρεμα για εκείνα, αγάπησα τον εαυτό μου περισσότερο από ποτέ! Βρήκα την πίστη μου ξανά! Ακριβώς την πρώτη στιγμή που αντίκρυσα τα μωρά μου αγάπησα και εμένα σαν να με γνώριζα για πρώτη φορά. Θέλω να ζήσω όσο περισσότερο γίνεται για να είμαστε μαζί και ας μεγαλώσω, ας γεράσω, ας κουραστώ. Μέσα στην καρδιά μου αισθάνομαι νεότερη και δυνατότερη από ποτέ!! Και πρώτη φορά απόλυτα γεμάτη και ικανοποιημένη από τον εαυτό μου! Με αγαπάω!».

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η φωτογράφος και ο ηθοποιός έγιναν πρώτη φορά γονείς στις αρχές Σε��τέμβρη, ενώ τα μωράκια τους, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, χρειάστηκε να μείνουν στη θερμοκοιτίδα καθώς ήρθαν στον κόσμο λίγο νωρίτερα απο το αναμενόμενο.

reviafierosi.jpg