​Με συγκλονιστικές λεπτομέρειες περιέγραψε η Πένυ Σκάρου το τροχαίο ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό της και τις πρώτες στιγμές της στο νοσοκομείο. «Κανονικά, θα έπρεπε να είχα πεθάνει... Δεν ήταν μόνο το πόδι! Δεν ήμουν αναγνωρίσιμη, ούτε οι γονείς μου δεν με κατάλαβαν, ο πατέρας μου με κατάλαβε από το τατουάζ», είπε, μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια, ενώ ευχαρίστησε δημόσια την αδερφή της που στάθηκε στο πλευρό της.

«Πήγε να πάρει ο σεκιούριτι το παπούτσι μου και ήταν μέσα το πόδι και το υπόλοιπο έσκασε σε μια κολόνα μετά, αφού μου κόπηκε. Είχα αισθήσεις αλλά ο ψυχολόγος μου είπε ότι έπαθα μετατραυματικό σοκ. Που σημαίνει ότι οργανισμός σου δεν μπορεί να αντέξει να βλέπεις το πόδι σου εκεί και το υπόλοιπο... που σημαίνει ότι διαγράφηκε από τη μνήμη», είπε, στην εκπομπή «Parole», η τραγουδίστρια.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το ατύχημα έγινε τον Ιούνιο του 2014, γύρω στις 7:30 το πρωί, στην οδό Πειραιώς, στην Αθήνα, τη στιγμή που η Πένυ επέστρεφε από την δουλειά της. Διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν ασθενοφόρο, που την μετέφερε στο ΚΑΤ, έχοντας χάσει το πόδι της από το γόνατο και κάτω, ενώ, η τραγουδίστρια έχει πλέον τεχνητό μέλος.

«Εγώ έχασα τον έλεγχο και έπεσα σε μια κολόνα. Από τον πόνο, προφανώς… Ήταν σαν να σε κόβουν με μπαλτά! Το είχα αυτό τον πόνο και έκανα τρεις μήνες θεραπεία για να το ξεπεράσω», συνέχισε η ίδια και κατέληξε: «το πιο σοκαριστικό ήταν πως ήμουν 45 λεπτά στο δρόμο, που κανονικά στα 5 λεπτά θα έπρεπε να είχα πεθάνει. Αλλά, για καλή μου τύχη, είχε λιώσει το γόνατο και κράταγε και, επίσης, λόγω του οργανισμού μου, έχω πολύ δυνατή κράση».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Πένυ για το ατύχημά της