Το παρελθόν της αναπόλησε η Θωμαή Απέργη η οποία ανέβασε στο Instagram όχι μία αλλά ...τρεις φωτο από παλιά.

2.jpg

Η τραγουδίστρια αφού έδειξε τους γονείς της αλλά και πως ήταν μωρό, μοιράστηκε με τους followers της μία φωτο από την ηλικία των 15 ετών!

3.jpg
Όπως βλέπετε, η Θωμαή είναι… αγνώριστη!

1.jpg
Η ίδια απεικονίζεται με αρκετά κιλά παραπάνω και με γυαλιά ενώ δεν θυμίζει σε τίποτα την σέξι τραγουδίστρια που είναι σήμερα.

Η ίδια, όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, δεν έ��ει κρύψει τη «μάχη» της με τα παραπανίσια κιλά η οποία άρχισε από την εφηβική της ηλικία! Μάλιστα, σε συνετεύξεις της έχει μιλήσει πολλές φορές για τον άσχημο τρόπο που την αντιμετώπιζαν επειδή ήταν πιο παχουλή!

«Όλα θέλουν πρόγραμμα και πειθαρχία. Κι εμένα μ΄αρέσει αυτό. Το συνειδητοποίησα στην ενήλικη μου ζωή. Χρειάστηκε προσπάθεια, αλλά έγινε σταδιακά και όχι απότομα. Τα 20+ κιλά, άρχισαν να πέφτουν σταδιακά. Σε αυτό που είμαι τώρα, είμαι λίγο καιρό και δεν έχω σταθεροποιηθεί. Γύρω στα 4-5 χρόνια χρειάστηκε για να χάσω τα κιλά. Γυμναζόμουν πάντα, αλλά δεν φαινόταν ποτέ στο σώμα μου, λόγω επιπλέον κιλών. Τα κιλά χάθηκαν βασικά με διατροφή, σε συνδυασμό με γυμναστική» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ενώ είχε προσθέσει: «Πεθαίνω για γλυκά και υδατάνθρακές, ��αι αύξησα τις πρωτεΐνες, τις σαλάτες και τα φρούτα που δεν τα είχα σε πολύ εκτίμηση».