​Κάθε άλλο παρά αγαπημένο ζευγάρι είναι σήμερα ο Μήτσος και η Ελενίτσα από τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους», καθώς, όπως αποκάλυψε η Ελένη Γερασιμιίδου, δεν έχει πλέον σχέσεις με τον Λάκη Λαζόπουλο!

Οι δύο ηθοποιοί ήταν αχώριστοι φίλοι, αλλά και από τους δημοφιλέστερους χαρακτήρες τις επιτυχημένης κωμικής σειράς, η οποία μεταδόθηκε από το 1992 μέχρι το 2004. Μάλιστα, είχαν αναβιώσει τους ρόλους τους πριν από περίπου τέσσερα χρόνια και στο «Αλ Τσαντίρι Νιούζ».

«Δεν είμαι εχθρός, βεβαίως, αλλά δεν μπορώ να είμαι φίλη με έναν άνθρωπο που τόσο άδικα έχει πολεμήσει το κομμουνιστικό κόμμα. Αυτό και τελειώσαμε. Τον θαυμάζω, συνεργαστήκαμε καλά, αλλά μέχρι εκεί. Καλή παρέα να έχει, με τους ανθρώπους που κάνει παρέα και με τους κύκλους του κι εγώ με τους δικούς μου. Εγώ αισθάνομαι καλά με τους συντρόφους μου», είπε η Ελένη Γερασιμίδου, στην κάμερα της εκπομπής «Με Το Καλημέρα».

Μάλιστα, η ηθοποιός και βουλευτής του ΚΚΕ έκανε λόγο για «μια παλιά φιλία που πλέον δεν υπάρχει από την πλευρά μου», ενώ τόνισε πως το κόμμα και τα πιστεύω της είναι η ζωή της.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Ελένη Γερασιμίδου